Sidste nyt
Hjem / arkiv / Nøgengolf

Nøgengolf

Mensalgaard golfklub, søndag den 28. juli 2019 kl. 14 til 20
Danske Naturister Sjælland har fornøjelsen igen at kunne indbyde naturister til at spille golf uden en trevl på kroppen. Det foregår i samarbejde med Mensalgaard golfklub i Odsherred på Sjælland.
Mensalgaard tilbyder en 9-hullers bane og en par-3 bane for begyndere.

Deltagergebyret (green-fee) er på 200 kroner, som giver adgang til banerne og inkluderer en prøvetime med instruktør. Du kan medbringe egne køller eller leje disse af golfklubben for 50 kroner.
Adressen er: Mensalgaard, Strandvej 25, 4573 Højby Sj.

Besøg www.mensalgaardgolfklub.dk for flere oplysninger om stedet.

Uanset om du spiller golf eller ej, så gå ikke glip af denne unikke oplevelse. Nøgengolf forener de ting, som de fleste af os værdsætter som naturist: Nøgenhed, sund motion, frisk luft og socialt samvær.
Golfklubben er ’vores’ i tidsrummet 14 til 20, så der vil være adgang til klubhuset og terrassen, hvor man med fordel kan nyde aftensmaden under hyggelige og nøgne former (maden købes særskilt i klubhusets cafeteria).
Tilmelding: Du tilmelder dig (bindende) ved at indbetale kr. 200 på konto 0573 3546004732. Husk at anføre ’Nøgengolf’ på indbetalingen. Tilmeldingsfristen er torsdag den 18. juli.

OBS: Antal tilmeldte opgøres fredag den 19. juli. Ved for få tilmeldte, dvs. under 15 personer, aflyses arrangementet.
Hvis vejrprognosen forudsiger dårligt vejr den 28. juli, flyttes arrangementet til søndagen efter, altså til den 4. august.

Tjek denne

Vilmarkdsbad og SaunaGus på Tysmosen FriluftsCenter

På Tysmosen FriluftsCenterer vi nu klar med  åres første “Vildmarksbad og SaunaGus” Du får sauna …

3 Kommentar

 1. Det var også denne gang en hyggelig dag på Mensalgaard golfbane. Vejrguderne havde lagt op til lidt spænding idet der var udsigt til regn, men nogle havde forbindelserne i orden, for lige som vi skulle slå ud kom solen og det var solskin og stille vejr resten af dagen, så alle spillere var klædt i adam og eva kostumer. Tak til medspillere, arrangør og Mensalgaard golfklub for et godt arrangement.
  Håber vi bliver endnu flere til næste år.
  Ib Jespersen

 2. Jørgen Nielsen

  Igen en dejlig naturist oplevelse og hvor var vi heldige med vejret, lige tilpas til en god tur på golfbanen hvor der blev drukken en enkelt øl eller to!
  Det gav god appetit og de grillede pølser og kartoffelsalat gled ned inden vi hver især kørte hjem igen, tror der var nogen der glemte at tage tøj på 🙂

  Tak for en god dag
  Gitte og Jørgen

 3. Flemming Tibirke

  Igen et godt og hyggeligt arrangement, hvor vejret viste sig fra sin bedste side.
  Stor tak til arrangørerne og Mensalgård, som lagde bane til.
  Næste år kan man så håbe på endnu flere deltagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *