Sidste nyt

Nøgenfitness er skudt i gang

Jeg er normalt ikke til motion i fitness-centre, hvor man skal hive og slide i maskiner, men da denne invitation kom, syntes jeg alligevel det skulle afprøves.
Idrætsfabrikken på Vesterbro i København har vist maskiner til alle muskelgrupper + cykler, løbebånd, romaskine, vægte, bolde og hulahopringe (og sikkert noget jeg har overset). Der var 9 tilmeldte – men ikke alle dukkede op – så der var god plads til alle. Efter ca. 45 minutter havde jeg været igennem diverse prøvelser på maskinerne og sluttede af med hulahopringen. Sådan en træner jeg ofte med, så det var ikke noget problem. Flere af min mandlige med-deltagere fik også blod på tanden for at prøve hulahopringen, men der var et vist behov for træning for at få ringen til snurre i længere tid😉.
Efter en time var vi alle godt møre og gik hjem. Jeg tror vi alle var enige om at det var et godt tilbud inkl. socialt samvær. Så husk at lokalerne er booket hver tirsdag til og med 11. april kl. 19.30 – 21, så måske ses vi?

Tjek denne

Program for landslejr 2024 på Langeland

Den 6. – 9. juni 2024 inviteres medlemmer af Danske Naturister med på landslejr på …