Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/naturister.dk/public_html/wp-content/plugins/ubermenu/core/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 776
Nøgen på Willumsens Museum – Danske Naturister
Sidste nyt

Nøgen på Willumsens Museum

Var du med til nøgen-event på Rudolph Tegners Kunstmuseum i 2018?

Det var en stor succes!

Nu gentager vi succesen på Willumsens Museum i Frederikssund den 8. maj 2023.

Det er en mandag, hvor museet normalt er lukket for publikum, men Danske Naturister Nordsjælland har lejet hele museet fra kl. 12 til 15 inklusive betjent cafeteria, så der vil være mulighed for at indtage både vådt og tørt under opholdet.

J. F. Willumsen (1863 – 1958) er en spændende maler, som bl.a. var påvirket af vitalismen, der dyrkede den frie, nøgne krop.
Lige som sidst kombineres besøget med en fotosession med kunstfotograf Esben Fog.

Vi håber, at mange – lige som sidst – vil stille op til nogle kreative billeder. Danske Naturister og Esben Fog vil i fællesskab have brugsrettigheden til billederne.

Du er velkommen, også hvis du ikke ønsker at være med på billederne, men du skal selv være opmærksom på, at du ikke befinder dig foran kameraet, når der fotograferes.

Pris og tilmelding:
Det koster 100 kroner pr. næse for medlemmer af Danske Naturister (normal entré-pris er 80 kr.) og 200 kr. for ikke-medlemmer.

Du tilmelder dig bindende ved at indbetale beløbet i webshoppen via dette link:
https://naturister.foreningsadministrator.dk/event/details/

Tilmeldingsfristen er dagen før, altså søndag den 7. maj 2023

Adressen: Jenriksvej 4, 3600 Frederikssund

Tjek denne

Beretning fra Haraldslund

Den 16. februar 2024 der for anden gang afholdt kurbadsaften i Haraldslund Svømmehal. Aftenen startede …

1 kommentar

 1. Gitte og Jørgen

  WILLUMSENS MUSEUM!
  Vi havde en hyggelig eftermiddag på museet, vi var ca. 20 der var mødt op til kl. 12 hvor vi blev lukket ind og fik forevist hvor vi måtte være uden tøj og det gjaldt altså ikke cafe området, så de fleste af os startede med ophold i cafeen hvor der (kun) var hyggelig selvbetjening. Man kunne trække kaffe i automat og der var øl og vand på flaske man kunne åbne hvis man kunne finde en oplukker. Dertil var der vakuumpakkede pølser, kiks og småkager, lidt chokolade og div. is, alt sammen til betaling ved udgang.
  Selve museet var spændende med masser af flotte malerier og skulpturer og Esben Fog havde sit hyr med af få os til at stå stille i div. opstillinger og få taget forhåbentlig nogle gode billeder til senere udgivelse!
  Kl. 1500 var det afgang og vi kørte hver til sit efter betaling af “frokosten”
  En dejlig dag med høj sol over landet!