Hjem / Artikler - om naturisme / Nøgen og på dybt vand!

Nøgen og på dybt vand!

Journaliststuderende Michala Rosendahl måtte tage mod til sig da hun mødte op i Sofiendal Svømmehal til hendes første nøgensvømning.

Læs hendes hudlæst ærlige artikel om oplevelsen: “Nøgen og på dybt vand” af Michala Rosendahl

Tjek denne

foto:tv2

TV 2 Zulu søger deltagere til en ny sæson af “Date Mig Nøgen”

Har du lyst til at være en af de modige og nøgne singler, der er …

1 kommentar

  1. Troels Jørgensen

    Det er lidt synd for Michala, at hun skal være så fokuseret på hendes første oplevelse. Det virker lidt som om hun mere har travlt med, at udpege de steder, som hun efterfølgende skal forsvare over for veninderne. Lidt på samme måde, som da vi i Aarhus havde en journalist med til et kurbad. Han var lidt svær at genkende i den efterfølgende artikel, for han og hans kæreste så absolut ud til at nyde kurbadet.
    Jeg var også hovedperson i en video lavet af to journaliststudrende en gut fra det oprindelige Østtyskland og en kvindelig kineser fra Canada. Ham tyskeren var super glad for endelig at finde et sted for naturister og tog efterfølgende flere studievenner med. For kineseren var der tale om en førstegangsoplevelse, men trods det, så bevægede hun sig frit omkring under optagelserne.
    Til sidst skulle jeg tage et billede af de to, som skulle bruges til præsentation af de to. Her ville hun så have tøj på, hvilket der ikke kunne blive tale om, hun skulle jo selv redigere. Med et stort grin tog hun så et par gule badevinger på, man har vel anstændighed 🙂
    Videoen ligger stadig på Vimeo, Hvis du vil se den, så Googler du blot Troels’s World.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *