Sidste nyt

Nøgen og på dybt vand!

Journaliststuderende Michala Rosendahl måtte tage mod til sig da hun mødte op i Sofiendal Svømmehal til hendes første nøgensvømning.

Læs hendes hudlæst ærlige artikel om oplevelsen: “Nøgen og på dybt vand” af Michala Rosendahl

Tjek denne

Nøgensvømning i Malmø

Vores svenske kollegaer er ligesom os vandhunde, og derfor er der også nøgensvømning på den …

2 Kommentar

 1. Troels Jørgensen

  Det er lidt synd for Michala, at hun skal være så fokuseret på hendes første oplevelse. Det virker lidt som om hun mere har travlt med, at udpege de steder, som hun efterfølgende skal forsvare over for veninderne. Lidt på samme måde, som da vi i Aarhus havde en journalist med til et kurbad. Han var lidt svær at genkende i den efterfølgende artikel, for han og hans kæreste så absolut ud til at nyde kurbadet.
  Jeg var også hovedperson i en video lavet af to journaliststudrende en gut fra det oprindelige Østtyskland og en kvindelig kineser fra Canada. Ham tyskeren var super glad for endelig at finde et sted for naturister og tog efterfølgende flere studievenner med. For kineseren var der tale om en førstegangsoplevelse, men trods det, så bevægede hun sig frit omkring under optagelserne.
  Til sidst skulle jeg tage et billede af de to, som skulle bruges til præsentation af de to. Her ville hun så have tøj på, hvilket der ikke kunne blive tale om, hun skulle jo selv redigere. Med et stort grin tog hun så et par gule badevinger på, man har vel anstændighed 🙂
  Videoen ligger stadig på Vimeo, Hvis du vil se den, så Googler du blot Troels’s World.

 2. En rigtig god artikel og faktisk ret sigende. Nu har jeg selv været nøgenbader lige så længe jeg kan huske og en nøgenperson får mig langtfra til at “løfte et øjenbryn” eller “se den anden vej”. Jeg meldte mig ind i DN i 2019 og ind i DN-Midtvest og DN – Nord, men der var mest fordi at jeg endnu ikke er hærdet nok som vinterbader og så var det jo rart at der var alternativer til at nøgenbade.

  Som sagt, er jeg ikke fordomsfuld eller lider af krops forskrækkelse men jeg vil gerne tilstå at jeg godt kan sætte mig i Michala´s sted den første gang jeg deltog i Durup svømmehal, for én ting er at bade nøgen i fjorden eller ved stranden hvor der trods alt kan være øde eller lagt mellem gæsterne, men det er noget ganske andet at stå sammen med en masse nye menesker tæt sammen i et omklædnings rum og ærligt indrømmet tog det mig også et par sekunder før jeg havde “omstilledet” mig til det! At melde sig ind i DN var et godt træk, for man møder mange rare menesker med forskellig baggrund og har et mega hyggeligt samvær samt at der arrangeres mange spændende Wellness, saunagus arrangement m.v.