Sidste nyt

Naturistprojekt på Fyn den 9.+10. juli 2016

IMG_1733 (Medium)Er der interesse for følgende naturist-’pakke’ til sommer?

Nøgen-indkvartering på Bed & Breakfast (Camping) ved Ringe på Fyn med plads til 40 gæster under tag, ellers i telte.Hotellignende forhold med 5 tønder land ugenert naturgrund til fri naturistudfoldelse.
Mulighed for mobilsauna og vildmarksbad.

Foreløbigt program:

Lørdag. den 9. juli: Nøgenvandretur i rekreativt område
Om aftenen nøgenbillard og -bar

Søndag. den 10. juli: Besøg på Egeskov slot 5 min. derfra (ikke-naturist!)
Hele campingpladsen inkl. bygninger bliver ’vores’, hvis vi kan mønstre bare 20 naturister til projektet.

Jeg har reserveret datoen (den eneste ledige), så giv mig derfor en melding snarest og allersenest den 28. februar, hvis dette har jeres interesse.

Skriv eller ring til Torben på tal@naturister.dk eller på 51 70 59 46.
Bliver projektet en realitet, vil der snarest følge yderligere info og et detaljeret program for turen.

Tjek denne

Unge kvinder fik klager over topløs solbadning

Nedenfor gengives Torben Larsens, formand for Danske Naturister, indlæg i Politiken den 1/8 2021 i …

1 kommentar

 1. Jeg henvender mig til dig, da vi har fået en opgave for Kræftens bekæmpelse, hvor vi skal finde 15 nudister, der skal være med i en lille film
  Jeg vil høre om du kan ringe til mig, så hurtigt som muligt, så jeg kan forklare dig lidt mere om projektet 20336323 (Ring gerne om aftenen)

  Her er lidt info fra produceren

  Vi er i gang med at forberede en kampagne for Kræftens Bekæmpelse, hvor Esben Bjerre og Peter Falktoft (drengene fra Monte Carlo) skal medvirke. Kampagnen skal udkomme med 6-8 webisodes af ca 5-8 minutters varighed og har fokus på at få folk ud af solens farlige stråler fra kl 12-15. Jeg har vedlagt en synopsis på filmene til denne email. Ud over selve filmene skal vi også lave nogle små trailers etc til at skaffe trafik ind til kampagne-sitet, hvor alle filmene ligger i fuld længde. Planen er at lave filmene i samme univers og tone-of-voice, der kendetegner dem og deres tidligere rejseprogrammer fra DR. Kender du dem?

  Ideen er at lave optagelserne i en ægte nudistlejr et sted i Kroatien eller Spanien. Dog skal vi have dialog med en række danskere, hvilket bevirker, at vi skal have folk fløjet med derned herhjemmefra. Det er vigtigt at vi UDELUKKENDE finder naturister/nudister, som ikke tidligere har medvirket i reklamer eller lignende. Jeg ved endnu ikke, hvor mange mennesker, vi skal have med og hvordan vi skal finansiere det. Vi betaler naturligvis deres rejse, men kan det eksempelvis være en del af lønnen, at de får en uges ferie? Ligeledes skal vi gerne have andre mennesker end kun pensionister, så der er en vis spredning af alder (dog naturligvis INGEN børn).

  Planen er at lave optagelserne i slut april eller start maj. Jeg tænker dog vi snarligt skal i gang, så vi har tid til at få åbnet op i de danske nudist-miljøer.

  Med Venlig Hilsen

  Marianne Lacoppidan

  Phone: +45 20336223

  Mail: marianne@casttwo.dk

  http://www.casttwo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *