Sidste nyt

Naturister styrer!

Hvordan eller hvorfor bliver man naturist? Et spørgsmål som mange har høre løbende, og et spørgsmål hvortil der ikke findes et endegyldigt svar. Indgangen til det at blive naturist kan være meget forskellig, men én ting er ens for alle – det er følelsen af frihed og ærlighed omkring sin egen person som trækker, mere end det er et spørgsmål om holding til nøgenhed.

I den kommende tid vil vi skrive nogle små historier om hvordan mennesker har opdaget naturisme.

Indsendt af: Brian
“Min introduktion til naturismen kom som resultat af en lidt dumsmart “leg”. Vi var 6 unge samlet på stranden: Mig selv, min ven Søren og 4 piger fra vores gymnasieklasse. Vi var alle fra 16-18 år på det tidspunkt.

Vi havde medbragt kort på stranden, for at have noget at sidde og slappe af med, og pludselig kom forslaget om at spille strip-poker.
Jeg kendte ikke reglerne til poker videre godt på det tidspunkt, men de af vennerne der havde prøvet spillet før, introducerede det for mig.

Søren tabte hurtigt og måtte således sidde nøgen og følge med i vores spil, og jeg var begyndt at føle mig lidt ilde til mode, da de 4 piger jo kunne spille sammen for at få mig til at tabe, men så ville skæbnen at vi alle 5 fik temmelig høje kort og puljen blev hurtigt stor.
Ja, faktisk så havde vi alle 5 alt vores tøj “i puljen” og da jeg på finurlig (og heldig) vis havde fået det højeste. Ja, så måtte pigerne alle sammen smide alt tøjet.

Jeg lænede mig tilbage og nød synet, men så kom spørgsmålet, om ikke jeg var frisk og smed tøjet også, så vi alle sammen kunne gå ud og nøgenbade.

Jeg tænkte lidt over det og besluttede så at det kunne der da ikke ske noget ved, og den rare fornemmelse det gav, da jeg sprang i vandet uden tøj, gjorde at jeg takkede mig selv mange gange, for at jeg havde været “frisk”, for det var bare så skønt og naturligt.

Så det korte af det lange er: selv om det absolut ikke var min plan fra starten, så er jeg i dag lykkelig for, at jeg overskred “grænsen” og kastede mig ud i det.

Naturister styrer!”

Tjek denne

På cykeltur i Bidstrup Skoven

Vi efterlyser jævnligt naturistoplevelser fra vores medlemmer, som vi kan dele til inspiration for andre …