Sidste nyt

Naturist-statister søges til en ny dansk spillefilm

kamera-e1452808325786Filmselskabet PingPong Film er i gang med at forberede optagelserne til en kommende spillefilm ROBIN, som er en psykologisk thriller med Rosalina Mynster (Badehotellet, To verdener) i hovedrollen, og har desuden følgende på rollelisten: Anders Heinrichsen (Bedrag, Guldkysten), Kirsten Olesen (Matador, Arvingerne), Jesper Christensen (Spectre, Bænken) og Maibritt Saerens (Krøniken) med flere.

Filmselskabet skal i den anledning bruge nogle mænd, der kunne tænke sig at være med i en enkelt scene i filmen. I scenen vil flere nøgne mænd stå rundt om en seng, imens hovedkarakteren drømmer.

Optagelserne vil foregå torsdag den 28/4 i et par timer nær Vedbæk i Nordsjælland, og der honoreres med 500 kr for medvirken.

Her er et kort pitch af, hvad filmen handler om:

Nøgen og beskidt kommer Robin vaklende på en øde landevej. Hun husker intet andet end følelsen af, at hun har været vidne til et mord, og hun mener selv at have slået gerningsmanden ihjel ved et trampe ham til døde. Politiet kan hverken finde ligene eller noget andet spor. Samtidig føler Robin, at nogen lurer i skyggerne – som om gerningsmanden ikke er færdig med hende. Men han er jo død – eller? Hun begynder at jage en forklaring, og finder i sin søgen den makabre sandhed, som vender op og ned på alt, og får voldsomme konsekvenser.

 

Har du interesse i at være statist, tag gerne kontakt til:

Stine Elleby Riis • Produktionsassistent • stine@pingpongfilm.com • telefon: 6160 1679

 

Tjek denne

NAKED miniGOLF

NAKED miniGOLF @ Camping Kødbyen & Camping Aarhus ‘Camping’ inviterer indenfor til et helt særligt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *