Sidste nyt

Medvirkende søges

filmreel-gray1-300x225Vi modtager en del henvendelser fra diverse medier, journalister og filmfolk. Hermed de seneste – skulle der være interesserede blandt medlemmerne.

 

 

 

 

ET GIFT NATURIST PAR SØGES
Jeg er journalist på produktionsselskabet BLU, og vi er ved at udvikle et nyt tv-program, der skal sætte fokus på ægteskabet. Da der er rigtig mange, der bliver skilt, søger vi mennesker, der har formået at blive sammen, og som måske har en utraditionel livsfilosofi, der kan have hjulpet med til, at man er blevet sammen. Så jeg tænkte, om I måske har nogle inspirerende par i jeres forening, der har levet sammen i mange år, og som har lyst til at fortælle, om deres måde at leve livet på? Kan nøgenhed måske spille en betydning i forhold til ens parforhold?
KONTAKT: Stine Lykkebo, journalist og tilrettelægger, tlf. 53484722, mail: stine.lykkebo@blu.dk

_______________________________________________________________________________

AFGANGSFILM PÅ DEN DANSKE FILMSKOLE
Jeg hedder Lea Eriksen, og jeg er producerassistent på Den Danske Filmskole. Vi skal i gang med en afgangsfilm, og har i den forbindelse brug for nogle nøgen statister til nogle scener der skal skydes i et studie i København d.21 og 22 november. Det er mænd 40+ der er tale om. Er det noget du kan hjælpe mig med? Eventuelt at skabe noget kontakt til den rette målgruppe.
Lidt om projektet:
Filmen handler om en gruppe arbejdere på en fabrik, der er tilbageholdt på ubestemt tid, da fabrikken er omgivet af mørke, som de ikke kan begive sig ud i. De befinder sig nu i et mørkt limbo og meningsløsheden sniger sig langsomt ind i deres sind. De begynder med tiden at slippe normerne og hæmningerne. Der kommer heraf en masse nøgenscener med sang, dans, fuldskab m.m. Det er ikke en pornografisk eller sexistisk film. Det er ikke nøgenheden der er i centrum, men mændenes deroute.
Det bliver et hammer sjovt projekt, så hvis nogen kunne være interesseret i den oplevelse, ville vi blive rigtig glade 🙂
KONTAKT:  Lea Eriksen, producerassistent, tlf: 40590607, mail: ler@filmskolen.org

 

 

Tjek denne

Statister søges til genoptryk af strandfolder

For godt 10 år siden udgav Danske Naturister en folder om naturisme på standen. Den …