Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/naturister.dk/public_html/wp-content/plugins/ubermenu/core/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 776
Medlemskort og skifte af lokalforening – Danske Naturister
Sidste nyt

Medlemskort og skifte af lokalforening

Den 1. oktober 2020 overgik Danske Naturister til digitale medlemskort.

Derfor er det af stor vigtighed, at du som medlem sørger for at orientere Danske Naturister, hvis du får ny mail-adresse. Du kan selv rette din mail-adresse i vores Selvbetjening.

Når dit kontingent for 2022 er indbetalt, vil du modtage dit nye medlemskort i en mail.

Du kan udskrive medlemskortet i det format, som det er sendt, eller gemme det på din smartphone enten som billedfil eller i en dokument-app i Apple, fx ”Goodreader” eller Adobe Acrobat i Android.

Det er også muligt at downloade medlemskortet fra foreningens hjemmeside. Gå ind under ”Selvbetjening”, log ind og klik på ”Medlemskort”.

Medlemmer, som ikke har en e-mail-adresse, kan fortsat modtage medlemskortet med posten. Andre medlemmer der fortsat ønsker at få et fysisk medlemskort kan også få et medlemskort tilsendt med posten. I så fald ring eller sms til 40506825.

Hvis du i forbindelse med kontingentopkrævningen ønsker at skifte lokalforening, så kan det gøres gratis i forbindelse med opkrævningen, men kun hvis det gøres FØR årsskiftet. Hvis du i løbet af året ønsker at skifte lokalforening, så vil du blive opkrævet den nye lokalforenings kontingent, typisk kr. 50 eller kr. 100.

Det er også muligt at være tilknyttet flere lokalforeninger. Man får kr. 50 i rabat på landskontingentet ved medlemskab af den første lokalforening, mens man betaler fuld pris for de næste lokalforeninger, typisk kr. 50 eller kr. 100.

Henvendelser vedr. skifte af lokalforening eller tilføjelse af ekstra lokalforeninger skal ske til medlemsadministratoren, Bjørn, på mail: bjorn@naturister.dk

Tjek denne

Generalforsamling i DN Land

Der afholdes generalforsamling i landsforeningen Danske Naturister på Lillebælt Naturistcamping den 17. juni 2023. Officielt …