Sidste nyt

Kvinder søges til et fotokunstprojekt

Jeg er fotograf fra Kbh Film og Fotoskole, som skal i gang med mit afgangsprojekt. I den forbindelse søger jeg kvinder til et fotokunstprojekt, hvor jeg, kort fortalt, gerne vil sætte fokus på kropsidealer og aldring. Det handler ganske enkelt om hel krops nøgen portrætter taget ved stranden. Kvinder i alderen 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85 og måske 90 år. Altså et portræt for hvert femte år. Alternativt, hvis jeg ikke kan finde nok deltagere – hvert årti. Fotograferingen vil løbe over hele november måned. Det vil max tage et par timer pr. person (nok kun én eller mindre) med indlagt varme og kaffepause. Billederne vil selvfølgelig efterfølgende blive sendt til den enkelte person, hvis det ønskes. Der vil både skydes analogt og digitalt i farve.

Det hele vil blive udstillet i fotografisk center Ungt Rum i København fra den 10-16 december (fernisering den 10/12, hvor alle er velkomne) og muligvis igen ved Copenhagen Photofestival til foråret. Hvis det går rigtig godt, vil jeg udvide projektet i en længere periode med en person for hvert år og ende op med en kunst fotobog.

Deltagere skal være bosat i Københavnsområdet eller på Sjælland, tæt på København.

Jeg har tidligere beskæftiget mig med dokumentarisk fotografi, men også portrætter og kunstfotografi. I mit kommende projekt, er jeg inspireret af fotograf Rineke Dijkstra. Man kan se lidt af mit arbejde på Instagram og på min kommende hjemmeside, som meget snart går i luften.

Glæder mig til at høre fra jer.

De bedste hilsner

Mia Lami
Tlf 28594159
Mail: mia.lami26@gmail.com
Instagram: @mialamiphoto
Kommende hjemmeside: www.mialami.com

Tjek denne

NAKED miniGOLF

NAKED miniGOLF @ Camping Kødbyen & Camping Aarhus ‘Camping’ inviterer indenfor til et helt særligt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *