Sidste nyt

Kursus: Nøgenfitness i København

DN Storkøbenhavn indbyder alle – medlemmer som ikke-medlemmer af Danske Naturister – til nøgenfitness.

Kurset kører 12 tirsdage i træk fra klokken 19:30 til 21:00 med opstart den 24. januar og sidste gang den 11. april 2023. Man behøver ikke deltage alle gange. Man kan tilmelde sig fra gang til gang, eller så mange gange man vil. Prisen er 30 kroner pr. gang.

Stedet er Idrætsfabrikken, Valdemarsgade 12 på Vesterbro i København. Lige indenfor ligger omklædnings- og baderum og trappen ned til Maskinrummet – et fint lokale med de gængse maskiner og vægte og med plads til at røre sig.

Praktisk info

Badetid ligger før klokken 19:25 og efter klokken 21:00. Klokken 19:25 vil Thomas stå parat til at registrere din ankomst i kælderen foran indgangsdøren til Maskinrummet.

Da der ikke er mulighed for aflåsning i omklædnings- og baderum, tager man sine ting med sig ned i Maskinrummet. Der er få skridt (cirka 6 meter) fra baderum til trappen ned til Maskinrummet. Mellem baderum og Maskinrummet skal man være påklædt, fx i en morgenkåbe eller i sportstøj. Det kræver Idrætsfabrikken af os.

Under træningen klokken 19:30 til 21:00 er det kun tilmeldte deltagere, som har adgang til Maskinrummet, og der er ingen vinduer.

Da håndklæde mellem krop og maskine, hvor man sidder eller ligger, er påkrævet, skal to håndklæder medbringes til formålet. Til motionscykel og lignende kan man også benytte sko.

Billet købes i vores webshop på naturister.dk – fra den 16. eller 17. januar.

Vi kan maksimalt være 16 deltagere.

Thomas Wiesner, bestyrelsesmedlem i DN Storkøbenhavn, er instruktør.

Billeder fra Maskinrummet

Tjek denne

Så er der godt nyt fra Frederiksberg Svømmehal

Lørdag 25. november var der åbent hus på renoveringen af Frederiksberg Svømmehal. Som det ses …