Sidste nyt
Hjem / arkiv / JuleSauna i Tysmosen

JuleSauna i Tysmosen

Nyd julefreden i godt selskab og kom ned i gear med sauna og gus, som vores gusmestre sørger for at forkæle jer med i vores nybyggede luksussauna. Udenfor står det brændefyrede vildmarkskar klar til at koge jer godt igennem på skift under decembermørkets stjernehimmel.

Vi åbner dørene kl 15 og serverer den dejligste julewellnes med løbende gus indtil kl. 19. I Café Fristedet får du lune æbleskiver og gløgg med buldrende brændeovn og levende lys . Mellem kl 16 og 19 kan de sultne købe en lækker nygrillet økologisk flæskestegssandwich med sprød svær inklusiv en øl, et glas vin eller en sodavand for kr. 70,- i caféen. Der vil også være et vegetarisk alternativ og der er også hele eftermiddagen mulighed for at købe friskbrygget kaffe/the/varm kakao m.m.

Arrangementet slutter kl 20. Sidste gus slutter kl 19. Egen mad og drikkevarer må ikke medbringes. Du vælger selv om du vil bruge badetøj eller ej. Alle er velkomne!
OBS: Kun kontant betaling eller Mobilepay i caféen – ingen betalingskort!

Giv dig selv 4-5 timers nødvendig afslapning og bliv mentalt klar til jul og nytår og 2018 på Tysmosen FriluftsCenter. Du får sauna ad libitum, vildmarkskar, gløgg og æbleskiver for kun kr. 95,- og der er KUN 25 billetter til salg – så tag en hurtig beslutning og giv dig/jer selv et pusterum i naturskønne omgivelser og godt selskab.

JULEN BEGYNDER NEMLIG FØRST PÅ TYSMOSEN!   SES VI?

Billetter købes her

Tjek denne

En reminder om wellness-aften i Randers

Der er stadig billetter til Adam & Eva aften i Randers d. 22.02. Lidt mere …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *