Sidste nyt

Invitation til dialogkaffe

Er du også træt af de evindelige og ubegrundede udfald mod det danske frisind?

Så inviterer jeg dig (m/k) hermed til en uskyldig nøgenkomsammen med kaffe og kage i én af de københavnske parker en eftermiddag i juli.

Hensigten er at komme i dialog med krænkelsesparate og midlet er vores egen nøgenhed!

Vi vil invitere de forbipasserende på kaffe og kage til en snak om fordomme omkring ikke-seksuel nøgenhed i det offentlige rum.

Det er nemlig min faste overbevisning, at følelsen af blufærdighedskrænkelse ved synet af nøgenhed ikke udspringer af noget rationelt, men alene er et resultat af en kulturel og opdragelsesmæssig påvirkning. Dette både kan og bør ændres, så vi i fremtiden vil opleve større accept af naturlig nøgenhed fremfor den krampagtige og hysteriske krops- og nøgenforskrækkelse, vi er vidner til i dag!

Dét at være nøgen i det offentlige rum er ikke ulovligt! Det lægger ikke op til usømmelig opførsel, hvad mange desværre fejlagtigt tror. Vi er hverken blottere, ekshibitionister eller pædofile galninge, blot frihedselskende soldyrkere.

Der findes intet bevis for, at synet af en nøgen person på nogen måde kan skade børn eller for den sags skyld voksne, hvis personen udviser en helt normal og ikke-seksuel opførsel!

Hvis du vil støtte op om dette projekt og deltage i aktiviteten, beder jeg dig om at give mig et kald eller sms på 5170 5946 eller skrive til tal@naturister.dk. Så finder vi i fællesskab en velegnet park (Ørstedparken undtaget!) og en dato samt tidspunktet for aktiviteten. Jeg har selvfølgelig gjort mig overvejelser om, både hvor og hvornår aktiviteten skal foregå, men jeg foretrækker at holde dette inden for kredsen af medvirkende.

I håb om, at du vil deltage i mit dialogkaffe-projekt.

Torben Larsen
Formand for Danske Naturister

Tjek denne

Indkaldelse til generalforsamling

Der afholdes generalforsamling i landsforeningen Danske Naturister på Solbakken Naturistcamping den 25. maj 2024. Officielt …