Sidste nyt
Hjem / arkiv / Info efter afholdt bestyrelsesmøde

Info efter afholdt bestyrelsesmøde

Landsbestyrelsen har holdt møde den 11. november på Tysmosen. Her har vi haft lejlighed til at se på det arbejde, der allerede er gjort og se på kommende planer og ønsker. Den nye sauna er som nævnt allerede klar og i brug og fællehuset står også flot som café. Der mangler stadig nogle tilladelser, som er på vej gennem myndighedsbehandling nu.

Der er opført et dejligt shelter, som ikke alene er i lærketræ, men også står smukt placeret under et lærketræ. Selv en lørdag i november, så det indbydende ud til en friluftsdag. Shelteret er åbent for bookning og kan bruges af alle. http://www.naturister.dk/tysmosen/shelter-booking/ Måske man allerede nu skulle planlægge en tidlig forårstur?

Naturpleje er en del af arbejdet på Tysmosens FriluftsCenter. Hvis du har lyst til at give en hånd med ved træfældning og andre opgaver, så meld dig som frivillig på Tysmosens hjemmeside. Det er nu i vintermånederne, at lys og luft i skoven til sommer skal sikres.

Udover Tysmosen talte bestyrelsen også om foreningens kommunikation. Foreningen vil gerne være mere på forkant med debatten og ikke bare kommentere, når pressen kommer i gang med snak om krop og nøgenhed, men selv være med til at sætte emnet på dagsorden. Der er stor opmærksomhed om unges forhold til deres krop, så det skulle være muligt at få budskabet frem.

Vi ændrede også lidt på ansvarsområderne i bestyrelsen så Henning Møller nu er ansvarlig for kontakt til vores samarbejdspartnere Kysing og Solbakken og Torben Larsen er ny bestyrelseskontakt til Nudebook. Administratorer for Nudebook er stadig Martin Villman og John Hilmi.

Tjek denne

En undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark

For et par år siden opfordrede vi vores medlemmer om at deltage i undersøgelsen om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *