Sidste nyt

Ikke alle unge er blufærdige og bange for nøgenhed

Sigrid berlingskeDe unge mennesker tør ikke vise sig nøgen. Nogle er så kropsforskrækkede, at de fravælger idræt eller i det mindste fælles badning efter idræt. Problemet vokser i takt med mediernes billeder af de perfekte kroppe og de unges fokus på at følge disse falske kropsidealer. Almindelige kroppe er simpelthen ikke gode nok og derfor kan de jo ikke vises frem. Der bliver installeret badeforhæng og individuelle brusekabiner.

(Læs artiklen”»Børn har brug for at vokse op med at se små tissemænd og skæve bryster« af Fannie Isabel Couderc Pramming og Sarah Hesseldal) i Berlingske.

Heldigvis er der også en ny generation af unge naturister. Måske er der ikke så mange af dem i Danmark som i Tyskland eller Holland – men de er der, og de tør både træde frem og udtrykke sine meninger.  En af dem er Sigrid Duekilde, datter af DN’s formand, Mette Duekilde. Hun er blevet interviewet af samme journalist, Fannie Isabel Couderc Pramming, som skrev artiklen om de blufærdige unge. Læs hendes artikel: Ung naturist: »Når alle er nøgne, tænker man ikke over, at nogen er nøgen«

Tjek denne

Glædelig jul og godt nytår

Danske Naturister ønsker alle medlemmerne rigtig glædelig jul og godt, lykkebringende nytår. Vi takker for …