Sidste nyt

Guidet nøgenvandretur i Svanninge Bjerge

Guidet nøgenvandretur i Svanninge Bjerge den 1. august 2020

I samarbejde med DN Fyn inviterer DN Land på en guidet vandretur med valgfri påklædning lørdag, den 1. august i det smukke Svanninge Bjerge på Fyn.

Turen, som kun er for foreningens medlemmer, er opdelt i to:

Den første del foregår i Svanninge Bjerge og er på omkring 3,5 km. Turen forventes at tage ca. 2 timer, og den afsluttes meget praktisk med en medbragt frokost.

Foto: Casper Tybjerg

Da Svanninge Bjerge er ejet af Bikubenfonden og ikke af Naturstyrelsen, er nøgen-vandringer derfor som udgangspunkt ikke tilladt her. Vi har imidlertid allieret os med biolog og naturformidler Caroline Vandt Madsen fra Bikubenfonden, som gerne vil guide os rundt på en nøgenvandretur i området. Honoraret til Caroline dækkes af DN Fyn og DN Land i fællesskab, så deltagelse i turen er gratis for medlemmer af Danske Naturister.

Efter frokost er der ’fri leg’, og vi kan fortsætte turen på egen hånd i Svanninge Bakker en 5 minutters kørsel derfra, hvis man fortsat ønsker at vandre nøgen i skoven. Denne del ejes nemlig af Naturstyrelsen, hvilket gør vores ophold og færdsel i det bare ingenting helt legitimt. Turen bliver af ca. samme længde som den første, og ruten udlægges af undertegnede.

Alternativt anbefales det at køre til Faaborg Museum og se værker af de fynske malere; her skal man dog nok forvente både at skulle betale og at skulle være iklædt behørigt outfit.

Praktiske oplysninger

Vi mødes på adressen Knagelbjerg 2-4, 5600 Faaborg (GPS: 55.139216,10.286095)

VIGTIGT: I skal parkere langs grusvejen og ikke ved indkørslen til ejendommen!

Mødetid: Fra kl. 10.30

Turen starter kl. 11.00 og varer ca. 2 timer. Vi returnerer til samme sted og indtager vores medbragte frokost i umiddelbar nærhed. Godt fodtøj anbefales!

Det videre forløb aftales på stedet.

Tilmelding

Tilmelding: Vi har lovet Caroline at melde tilbage et par dage før, hvor mange vi bliver. Derfor er tilmeldingsfristen onsdag, den 29. juli.

I tilmelder jer ved at lægge en sms-besked på 5170 5946 eller via min mail, tal@naturister.dk

Aflysning: Hvis det skønnes, at vejret vil blive for dårligt eller antal tilmeldte pr. 29. juli konstateres mindre end 10 personer, må vi desværre aflyse turen.

I modtager personlig besked herom torsdag den 30. juli på enten sms eller mail.

Lad os bare aftale, at jeg skriver til jer under alle omstændigheder, aflysning eller ej!

Corona: I bedes overholde gældende retningslinjer.

Vel mødt på Knagelbjerg den 1. august 2020 til en forhåbentlig uforglemmelig vandretur i de ’fynske alper’!

Torben Larsen
Formand for Danske Naturister

Tjek denne

Wellness i Vestbad

Danske Naturister Storkøbenhavn indbyder medlemmer som ikke-medlemmer af Danske Naturister til wellness i Vestbad søndag …

1 kommentar

  1. Gitte og Jørgen

    Vi havde en dejlig dag med godt naturistvejr i De Fynske Bjerge og Bakker. Vores naturguide havde vistnok p.g.a. et uheld med en hest meldt fra, men Torben uddelte kort over området hvilket medførte at der undervejs blev snakket en del om det nu var til højre eller venstre vi skulle, og det medførte da også at vi på et tidspunkt blev delt i to hold, men vi kom alle tilbage til udgangspunktet hvor vi nød den medbragte mad i fuld sol.
    Derefter gik det til De Fynske Bakker hvor vi beså nogen meget meget flotte udsigter.
    Kirken i Fåborg blev også besøgt og vi nød en kold fadøl på torvet inden næsen blev drejet mod hjemmet!
    Tak for en god dag!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.