Sidste nyt

Glædeligt gensyn i Hedensted

I flere år har jeg ikke deltaget i noget som helst vedrørende naturistarrangementer. Det skulle der laves om på.
Jeg har tidligere benyttet naturistarrangementer meget og selv arrangeret en del. Naturist -svømning -kurbade og -wellness har altid haft en god virkning på min hverdagsstress og fortravlethed. Nu følte jeg, at tiden var kommet til igen, at mærke det totalt afslappende og rolige naturistwellness. Så afsted til Hedensted.
Ankomst kl. 17.00. Måske lidt tidligt for nogen, men vi kom ind i damernes omklædning og straks følte jeg nærmest lykkerus over igen at være til stede, hvor det naturlige er naturligt og alle smiler, taler og glæder sig. (sjældent set i den offentlige svømmehal)
Inde i svømmehallen var der dækket op med borde og stole, som var det til en børnefødselsdag. Pladsen var lidt for trang.
Mig ned i det dejlige 31 grader varme vand og bare flyde rundt, skøøøønt bare at lade alt det gode komme til en. Og så var der jo også noget gensynsglæde med flere af de øvrige gæster, slet ikke tosset.
Saunagusen var som sædvanlig populær og ganske vellykket, syntes jeg at kunne se på dem der deltog. Den infrarøde sauna blev også brugt, men derind nåede jeg ikke. Jeg selv holdt mig til dampbad og den 38-39 grader varme lagune.
Aftenens menu: Pizza med salat, godt valg og alle blev mætte, følte jeg.
Aftenen skred frem og jeg tog hjem mæt af oplevelser, snak og rolig helt ind i sindet omkring kl. 23.00.
Var der noget der kunne gøres bedre? Det er altid en mulighed, men for 310 kr. (280 for medlemmer) forventer jeg ikke meget mere af et helaftens-arrangement.
Troels Jørgensen
(En der stadig holder gennemsnitsalderen, selvom jeg er blevet ældre….)

Tjek denne

Program for landslejr 2024 på Langeland

Den 6. – 9. juni 2024 inviteres medlemmer af Danske Naturister med på landslejr på …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *