Sidste nyt

FreeTheNipple på Instagram: ny, kønsløs “lovlig” profil

Instagram har strenge retningslinjer vedrørende de kvindelige brystvorter. Mens de mandlige betragtes som helt uskyldige og billeder af topløse mænd florerer på Instagram, bliver billeder der viser de kvindelige bryster med bare brystvorter fjernet med øjeblikkelig virkning. Ja, nøjagtigt ligesom på Facebook.
FreeTheNipple har længe forsøgt at bane en vej igennem den puritanske tilgang, men indtil videre, uden vedvarende held. Men så opstod en profil på Instagram: Genderless_nipples (kønsløse brystvorter). Ideen er enkel: man poster et billede af sin brystvorte som et close-up billede. På billedet er det helt umuligt at gætte, hvorvidt billedet viser en mand eller en kvinde. Alle brystvorter er ens!

Oversættelse af en fragment af artiklen: Genderless_Nipples påpeger denne åbenlyse lighed mellem mandlige og kvindelige brystvorter, ved at selv Instagram algoritme ikke kan skelne mellem dem. Profilens billede vist nedenfor blev slettet, da Appen fejlagtigt troede, at den viste mandlige brystvorte tilhørte en kvinde. Billedteksten lyder: “Instagram, I kunne ikke engang se forskel mellem de mandlige og kvindelige brystvorter, vel !? Så hvorfor overhovedet gider I at forbyde kvindelige brystvorter, hvis de er så ens?”

 

Og her er profilens retningslinjer:

 

 

Tjek denne

Unge kvinder fik klager over topløs solbadning

Nedenfor gengives Torben Larsens, formand for Danske Naturister, indlæg i Politiken den 1/8 2021 i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.