Sidste nyt
Hjem / arkiv / Frederiksberg Svømmehal i pressen

Frederiksberg Svømmehal i pressen

Journalisterne har fået øje på nøgensvømning og skriver gerne om vores aktiviteter. Og Frederiksberg Svømmehal, men dens regelmæssige svømning og diverse tilbud til hele familien tiltager medierne i København gang på gang.
Den positive omtale i medierne selvfølgelig altid velkommen, da vi på den måde spreder informationerne og fjerner misinformationerne og fordomme i samfundet. For eksempel kan man afmystificere nøgenbadning og nøgent samvær som noget seksuelt og forklare hvor naturligt det er for naturister at omgås hinanden uden en trevl på kroppen. Eller, som Søren Kristensen forklarer i artiklen, hvor mere hygiejnisk det er bade nøgen i stedet for med badetøj på:

“-  Du starter med at vaske din krop, inden du går ind i svømmehallen, uanset om du derefter tager badetøj på eller ej. Du vasker dig ikke mindre, fordi du skal ind og svømme nøgen. Det er rent faktisk mere uhygiejnisk at bruge badetøj, fordi der kan sidde gamle sæberester og lignende i stoffet, som gør, at der må bruges mere klor i vandet, siger han.”

Læs gerne hele omtalen i Kbh.dk

 

 

Tjek denne

En undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark

For et par år siden opfordrede vi vores medlemmer om at deltage i undersøgelsen om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *