Sidste nyt
Hjem / arkiv / Fotoudstilling – SOM VI ER

Fotoudstilling – SOM VI ER

Hermed en begivenhed i hjertet af København, som sikkert vækker interesse hos mange, specielt i perspektivet af den voksende kropsforskrækkelse og mangel på selvaccept i forhold til sin krop hos så mange yngre mennesker i Danmark.

Fotoudstillingen er arrangeret af SOM VI ER og Warehouse9

“SOM VI ER er en fotoudstilling om den unge kvindekrop.
Det er et ærligt projekt om den unge kvindekrop i al dens diversitet.
Fotoudstillingen finder sted på WAREHOUSE9, Halmtorvet 11B, 1700 København V
Fernisering torsdag d. 3. maj 2018 – kl. 17-24
Åbent fredag d. 4. maj 2018 – kl. 16-22 

26 kvinder mellem 18 og 22 står frem og fortæller om de tanker, de gør sig om deres egne kroppe og samfundets rolle i 2018 – helt uden parader. Fotografierne viser kroppen frem, som vi – fire unge kvinder – selv oplever den gennem en blanding af portrætter af kroppen og behind-the-scenes-billeder. Med udstillingen giver vi et indblik i, hvordan det er at være ung kvinde, selvbevidst og til tider sårbar. Udstillingen vil bryde med hverdagens tabuer, Instagram-billeder og følelsen af ikke at være god nok, at være forkert og utilstrækkelig, som vi oplever, at alt for mange unge i forskellig grad føler – inklusive os selv.

Vi ser det som en vigtig del af projektet, at vi selv er unge og oplever de følelser, som nogle unge kvinder går rundt med – og vi mener, at det vil medvirke til, at projektet bliver mere jordbundet og ærligt. I et tæt samarbejde med modellerne har vi skabt et trygt fællesrum, hvor der er plads til at have alle tænkelige følelser og holdninger til kroppen, og det har for os været en lærerig proces.

Det er ikke tilladt at tage billeder til udstillingen”.

// Cecilie Grønlund, Claire Pondevie, Ida Tarp Larson & Viola Krebbers


 

Tjek denne

Sæsonåbning af Græm Strand

Badesæsonen skydes i gang med den officielle sæsonåbning af Græm Strand, der af Holstebro Kommune …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *