Sidste nyt

Hold ferie på Solbakken

Coronasituationen har gjort, at mange danskere holder sommerferien herhjemme. Hvorfor ikke bruge Solbakken Naturist Camping som det ideelle udgangspunkt for oplevelser i den sjællandske natur?

Solbakken NaturistcampingSolbakken ejes af Naturistforeningen Sjælland og er en moderne campingplads med fine faciliteter. Nyere toilet-og badebygning, legeplads og information.
Campingpladsen ligger lige ud til Isefjorden med egen bade- og bådebro. Den ligger i et smukt naturreservat med mange muligheder for dejlige naturoplevelser.

Der er 7 hytter til udlejning i forskellige størrelser, teltpladser, en shelter samt turistpladser for campingvogne og større telte.
Udover ophold på campingpladsen kan Solbakken anvise ture og oplevelser i området omkring Lejre og Roskilde, både gå- og cykelture.

Familiefestival i uge 30 er campingpladsens store tilbagevendende begivenhed med mange aktiviteter for hele familien og fælles spisning hver aften.

Campingpladsen overholder alle regeringens/Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til Covid-19 både generelt på pladsen, i bygninger og ved arrangementer.

Besøg en familievenlig naturistplads der har åbent fra 1. april til 1. september. Plads eller booking af hytte kan ske på: Solbakken@solbakken-camping.dk eller på tlf. 51 52 94 67.
Besøg Solbakkens hjemmeside på www.solbakken-camping.dk

Tjek denne

Henriks første nøgenvandretur

Her følger Henriks beretning om sin første nøgenvandretur. Da jeg skulle på nøgenvandretur ved Billund, …