Sidste nyt

Familiefestival på Solbakken

Solbakken byder igen i år velkommen til en aktiv og fornøjelig uge for hele familien.

Som altid vil der være fællesspisning fra søndag den 23. juli til og med lørdag den 29. juli. Grillmesteren bestræber sig på at maden er klar kl. 19:00.
Madbilletter sælges på Taverna’en ved Solbiksen lørdag den 22. juli mellem kl. 16:00 og 17:00. De øvrige dage sælges madbilletterne mellem kl. 11:00 og 12:00. Madbilletter skal købes senest dagen før man vil deltage i fællesspisningen (af hensyn til planlægningen og indkøb), dog ikke til søndag den 23. juli.

Madbilletter kan købes til enkelte dage eller til hele ugen. Hele ugen koster kr. 400,- for voksne, kr. 200,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 100,- for børn under 12 år. Købes madbilletter til enkelte dage koster disse kr. 70,- for voksne og kr. 35,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 20,- for børn under 12 år.
OBS! Madbilletter til lørdag den 29. juli koster kr. 90,- for voksne og kr. 45,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 25,- for børn under 12 år..

Menuen varierer fra dag til dag, og kan være pitabrød, kyllingefilet, pulled pork, marineret flankesteak, italiensk mad, laks, pattegris, m.m. Hertil serveres altid salatbar og tilbehør.

Den endelige mad- og arbejdsplan vil fremgå af opslag.

Som altid forventer vi at drikkevarer købes i ‘Festivalbaren’ i Solgården.

Solbakkens hjemmeside kan du klike på de enkelte dage i undermenuen for at se hvilke aktiviteter der foregår i ugens løb. Følgende aktiviteter vil foregå flere dage i løbet af ugen: Morgenløb, killerdart, volleyball, samt aktiviteter på Isefjorden (blandt andet vandski). Nærmere orientering om de forskellige aktiviteter vil fremgå af opslagstavlen.

Som det fremgår af programmet er der planlagt en masse aktiviteter og flere vil sikkert opstå i ugens løb. Ret til ændringer forbeholdes.

Tjek denne

Så er der godt nyt fra Frederiksberg Svømmehal

Lørdag 25. november var der åbent hus på renoveringen af Frederiksberg Svømmehal. Som det ses …