Sidste nyt

Facebook og nøgenhed

Facebook er og har altid været kendt for sine puritanske meninger omkring nøgenhed, hvilket resulterer i fjernelse af bar hud fra dens overflade. Det sker ofte, at Facebooks algoritmer fjerner billeder, der præsenterer kunst af f.eks. skulpturer af nøgne mennesker, for ikke at nævne reproduktioner af de kendte malerier, der viser nøgenhed. Selv om der er tale om nøgne mennesker der var skabt på lærred for hundrede år siden.
I den seneste tid har der været en del protester fra Belgium over Facebooks regler vedr. kunst og nøgenhed. Belgium er stolt over deres kunstværker bl.a. af Rubens. Desværre kunne de belgiske turistkontorer ikke markedsføre deres kunst på Facebook, da billederne med blot en skygge af de nøgne kroppe blev bandlyst og fjernet.
Men det kan måske betale sig at klage til Facebook alligevel. For det viser sig, at Facebook har besluttet at bøje sig fremover i forhold til nøgenhed! Men altså – KUN når det gælder kunst.
LÆS MERE HER.

Tjek denne

Unge kvinder fik klager over topløs solbadning

Nedenfor gengives Torben Larsens, formand for Danske Naturister, indlæg i Politiken den 1/8 2021 i …

1 kommentar

  1. Derfor skal man netop ikke markedsføre sine “billeder” PÅ Facebook, men sørge for at de kampagner bliver lavet eksternt på sit eget, eller dertil ment website og kun henvise til den fra Facebook med et “tåleligt” billede.

    Det handler om at få folk til at besøge dit website og ikke omvendt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *