Sidste nyt
Hjem / arkiv / Eskebjerg Vesterlyng lørdag 18. juli

Eskebjerg Vesterlyng lørdag 18. juli

Danske Naturister’s blå saunavogn kommer til Eskebjerg Vesterlyng nu på lørdag d. 18. Juli. Kom og hils på os og prøv vores mobile sauna hvorefter en svømmetur og måske en saunatur igen. Husk håndklæde til at sidde på.

Saunaen ankommer midt på eftermiddagen og bliver til ud på aftenen. Hvis du kommer fra Eskebjerg, så er det 3. vej til venstre når du er kommet over risten i vejen hvor lyngen begynder, og kommer du fra Havnsø, så er det 1. vej til højre når du er inde i området. Kør til du møder en bom over vejen, der er P plads til venstre næsten i vandkanten, og her holder den blå sauna.

Vi tager grill med som vil være varm ca. kl. 1800, så tag et par pølser eller andet med og måske lidt at drikke, så hygger vi os alle sammen.

Men hvis I kun er nysgerrige på, hvad det her er for noget og måske prøve saunaen eller bare få en lille snak, er i selvfølgelig også velkomne.

Der vil være et glas vin eller noget koldt at drikke til vores gæster!

MVH

Danske Naturister Sjælland

mobilsaunaen

 

Tjek denne

OBS Nyt: Familiesvømning i Brønderslev

Den 19. oktober afholder Brønderslev Svømmehal nøgenbadning fra kl. 16 til 18. Børn 30 kr. …

1 kommentar

  1. Jørgen Nielsen

    Selvom blæsten var strid i går på Vesterlyng, så dukkede der 9 personer op og deltog. Super dejligt at smutte ind i den varme sauna og når sveden rigtig løb, så ud i vind og bølger og ind i saunaen igen. Fællesspisning med grill og gratis vin og øl i læ af 2 varevogne, det var en hyggelig eftermiddag med aftenkaffeslapperas hos en lokal sommerhusejer, tak til Jer der deltog 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *