Sidste nyt

En undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark

For et par år siden opfordrede vi vores medlemmer om at deltage i undersøgelsen om havfriluftslivet. Resultater af denne undersøgelse kan findes på www.havfriluftsliv.dk.
Se venligst denne nye opfordring til deltagelse i en ny undersøgelse, denne gang om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark.

Kære deltager i undersøgelsen om havfriluftsliv (2015/16),

Vi tillader os at skrive til dig for at gøre opmærksom på den endelige rapport ’Danskerne Blå Friluftsliv’ (som kan downloades fra vores hjemmeside havfriluftsliv.dk).
Vi vil også gerne benytte lejligheden til at gøre dig opmærksom på vores nye undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv.

Københavns Universitet gennemfører en undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark. Projektet har til formål at undersøge hvilke faciliteter, de forskellige kyst- og havorienterede friluftsaktiviteter bruger. Det omfatter bl.a. hvor faciliteterne ligger, hvad de anvendes til og hvad de betyder for deltagelsen i kyst- og havfriluftsliv. Viden om dette kan bidrage til bedre at forstå behovet for faciliteter og behovet for forbedringer af faciliteter, samt muligheden for at formidle eksisterende faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark.

Undersøgelsen er uden kommercielle interesser og er støttet af Udlodningsmidler til Friluftsliv og Lokale & Anlægsfonden. Besvarelserne er anonyme. Resultaterne vil blive tilgængelige i 2019.

Når du deltager, hjælper du med at synliggøre din aktivitet og facilitetsbehovet.

Deltag via dette link: https://app.maptionnaire.com/da/4870/

Del meget gerne invitationen til undersøgelsen.

På forhånd TAK for dit bidrag til undersøgelsen!!
Anton S. Olafsson & Berit C. Kaae, Københavns Universitet

 

Tjek denne

Henriks første nøgenvandretur

Her følger Henriks beretning om sin første nøgenvandretur. Da jeg skulle på nøgenvandretur ved Billund, …

1 kommentar

  1. En meget lang rapport, men læser man det rette sted, finder man at 3.4% af den voksne befolkning har deltaget i nøgenbadning indenfor det seneste år (flere end dem der siger de har vinterbadet) (se side 86 i rapporten)