Sidste nyt

En reminder om wellness-aften i Randers

Der er stadig billetter til Adam & Eva aften i Randers d. 22.02.

Lidt mere om eventen:

Bliv varmet igennem i vores 5 forskellige saunaer med temperaturer fra 50 – 100 grader. På denne særlige dag afholder vi saunagus hver halve time. Du kan også gå i dampbad, slappe af på massagebriksene i varmtvandsbassinet, tage en tur under koldtvandskaret eller i udendørs bassinet. Under jeres besøg serverer vi en lækker buffet i vores Lounge Cafe, hvor der vil være mulighed for at tilkøbe øl, vin, Cava og vand.

Adam & Eva dagen koster kr. 325,- pr. person og indeholder:

– Adgang til wellnessafdelingen mellem 18.00 – 22.00
– Lækker buffet som serveres mellem 18.30 – 19.30

Du skal være min. 15 år for at deltage i arrangementet og være i wellness faciliteterne. Nøgenhed er påkrævet for alle i tidsrummet 18.00 – 22.00. Du skal medbringe et håndklæde til at sidde på i saunaerne. Der er mulighed for at leje badekåber og håndklæder for 30/25kr.

Læs mere HER.

Tjek denne

Guidet nøgenvandretur i Svanninge Bjerge

Guidet nøgenvandretur i Svanninge Bjerge den 1. august 2020 I samarbejde med DN Fyn inviterer …

2 Kommentar

  1. Hvordan tilmeldt til Adam og Eva.. og hvorfor er der forskellige priser.. 1 mdr siden så jeg 300 kr . Nu 325 kr og så på Facebook står der 345 kr.. prisen stiger forskellig.. der er ingen korrekte. Og hvor skaffe man medlemskort. Har forsøgte at leder efter. Synes det er svært at finde rundet her.

  2. Hvad er programmer til.. Synes det er lovlig dyrt. Bor jo Sjælland skal jo hele vej til Randers. Så vil gerne vide programmer. Kun spiser og hvad er menu så til .. Hvorfor betaler vi for drikkevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *