Sidste nyt

En øjenvidneberetning fra Nøgenbowling i Haslev

Ifølge Facebook havde over 500 personer tilmeldt sig denne intime bowlingseance, så halbestyreren henvendte sig til mig et par dage inden begivenheden og luftede sin bekymring over den voldsomme interesse. De havde før været 48 spillere i hallen, kunne han oplyse mig om, men godt 500 ville der nok ikke være plads til. Jeg kunne berolige ham med, at det kun var de bindende tilmeldinger på naturister.dk, der gjaldt, og her havde ’kun’ 30 meldt sig til.

Det var alligevel lidt spændende at dreje omkring hjørnet ved bowlinghallen om lørdagen, den 17. november ved 14-tiden, for hvor mange ville stå udenfor i håb om at komme ind i dette slaraffenland fyldt med nøgne mennesker, eller i håb om i det mindste at få et kig ind gennem persiennerne? Eller havde en masse mennesker med bannere taget opstilling foran bowlinghallen råbende skældsord mod denne syndens hule? Haslev har jo været hjemsted for Indre Mission i ikke så fjern en fortid.

Men der var ikke nogen uvedkommende at se, kun forventningsfulde og endnu påklædte bowlere.

Efter lidt opstartsproblemer med kegleautomatikken og skærmteksterne kom spillene i gang på alle 7 baner. For nogen viste der sig dog et problem med at finde en passende størrelse kugle: Dem, som vægtmæssigt passede bedst, kunne man ikke få fingrene ned i, og de kugler, hvis huller passede til fingrene, var for tunge. Men det lykkedes for de fleste at blive fortrolige med håndværket; jeg oplevede i hvert fald indtil flere strikes og spares rundt omkring fulgt op af højlydte brøl og anerkendende kommentarer.

Vi havde lejet hallen i tre timer, men halbestyreren så gerne, hvis vi kunne stoppe bare et kvarter før, så vi kunne være i tøjet, når hallen åbnede for ’tekstilerne’ klokken 17. Der skulle en del overtalelse til; den sidste forlod modvilligt banen ti minutter i fem.

Den megen bowling betød for mig som ganske utrænet udi denne disciplin en ømhed i venstre hofte og højre skulder. Måske fik andre dagen derpå lignende påmindelser om en aktiv indsats?

Jeg fik kun positive tilbagemeldinger fra de tilstedeværende, halbestyreren inklusiv, som stillede os flere nøgenbowlingseancer i udsigt. 

Der arbejdes p.t. videre med disse planer, men næste gang går vi nok uden om Facebook!
– af Torben Jensen (formand)

 

Tjek denne

Camping i Aalborg

RYGTET om dens død er stærkt overdrevet. Nu har vi været i 3 dage på …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.