Sidste nyt
Hjem / arkiv / En ny lejrchef og en reception i Kysing

En ny lejrchef og en reception i Kysing

Den 25. maj 2018 fra kl.14.00 til kl.17.00 er der reception på Naturistcampingpladsen på Kysing, Kystvejen 258, Odder i anledning af, at Peter Wachs er startet som lejrchef.
I den anledning inviteres medlemmer, familie, naboer, samarbejdspartnere og presse. Kysing byder på en forfriskning og lidt fast føde.

Kom som du er! Selvom NFJ Kysing er en naturistforening, er der ikke et krav om, at du som gæst skal smide kludene, men hvis vejret er til det, og du føler for det, er det selvfølgelig ok.

Peter Wachs er mangeårigt medlem af NFJ forening og har sammen med sin kone Anne Marie haft sin campingvogn til at stå fast på pladsen i mange år. Det er således en ny lejrchef, der ved hvilke krav og forventninger, der er.

NFJ er trygge ved Peter og sikker på, at han bliver en god lejrchef. Hans forudsætninger er først og fremmest, at han kender til campinglivet, og at han er flittig og har gå på mod. Derudover er det en kvalitet, at han har haft en varieret karriere, med flere vidt forskellige job. Han er oprindelig uddannet elektriker, men kvittede jobbet ikke længe efter han var udlært. Ellers har han blandt andet været automekaniker, lastvognschauffør, campingvognsmekaniker, pedel på Aarhus Politigård, bartender, diskoteksbestyrer for SRC ligeledes i Aarhus og de seneste 7 år afdelingsleder af et mindre østjysk firma. Han er også tidligere sportsdanser gennem mange år og blev senest i 2012 seniordanmarksmester i standarddans med sin daværende dansepartner. Sammen med sin kone Anne Marie havde de en danseskole i Hov, den måtte de dog opgive, da Peters ryg og knæ desværre ikke kunne holde til de mange timer på dansegulvet mere. 50+ år som danser sætter sine spor, og endelig er han uddannet som hundefører ved DCH i Horsens. Det sidste får han måske ikke så meget brug for, men man kan måske alligevel få et fif, da mange af campingpladsens gæster har deres hund med. PT går den sparsomme fritid med at køre og bygge på Odder Modeljern-bane klub.

Lejrchefen er pladsens ansigt overfor gæster og medlemmerne. Det er vigtigt, at folk føler sig godt modtaget, når de komme på pladsen.
NFJ Kysing er så heldige at have en plads med en fantastisk beliggenhed. Lige ned til Kattegat med udsigt til Samsø og Tunø og i klart vejr til Hjelm og Fyn. Pladsen er velholdt og bliver løbende moderniseret. Det er vigtigt for glæden ved at komme på pladsen, men det vigtigste er, at folk føler sig velkommen på pladsen, at de bliver modtaget med smil, venlighed og hjælpsomhed. Det ligger naturligt til Peter at være venlig og hjælpsom, samtidig med at han udstråler en naturlig imødekommende autoritet.
Man er sikker på, at der er næsten alle forudsætninger for at få en fantastisk god sæson på Kysing Naturistcampingplads. Foreningen har gjort hvad man kan. Den sidste forudsætning for en god sæson er, at vi får en dejlig sommer.


Tjek denne

En reminder om wellness-aften i Randers

Der er stadig billetter til Adam & Eva aften i Randers d. 22.02. Lidt mere …

1 kommentar

  1. Susanne Johannesen

    Tillykke med det.
    Vi glæder os til at kigge derop igen.
    Hilsen

    Kurt og Susanne Johannesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *