Sidste nyt

En hilsen fra Ærø

Kære naturister og deltagere i DN’s ø-tur til Ærø i pinsen 2014

Tusind tak for nogle helt fantastiske dage på Søby Camping. Jeg håber, at I alle er kommet godt hjem og med bagagen fuld af gode minder fra Ærø. Det har fra min side været en stor glæde at have pladsen fyldt op med søde, venlige og meget positive mennesker.

Jeg har lagt lidt billeder på facebook som i kan se her: https://www.facebook.com/SobyCamping. Hvis der er nogen, der er med på billederne, og som ikke ønsker at være det, må I sige til.

Når I er inde på Søby Camping’s facebook-side, må I meget gerne ”synes godt om”, skrive kommentarer og give os stjerner. Del også gerne siden og opslag, I synes om.

Jeg har også lagt et lille filmklip fra den forrygende koncert på fb. Billedkvaliteten er ikke så god; men lyden bringer gode minder tilbage.

Der er glemt et par stykker tøj og et sjal, som jeg har lagt fotos af på fb.

Det var en fornøjelse at se så ryddelig en plads, efter I var taget af sted, og Rasmus tog lige det sidste i køkkenet, tak for det.

På lørdag d. 14. juni er der Ærø-dagen på Søby havn, hvor Søby Camping vil være til stede og sælge is fra Skarø (som mange af jer har nydt en del af i pinsen), øl fra Rise (som mange af jer også har nydt i pinsen), og så vil der være espresso med kager fra Finns Bageri. Der vil også være fodboldgolf, ligesom der vil være mulighed for at blive meldt ind i Vitsø Badebro-Forening, så vi kan få den tiltrængte badebro ud for campingpladsen. Der er til Ærø-dagen endags-returbilletter til 50,- kr. fra Faaborg og fra Fynshav, hvis der er nogen, der skulle have lyst til et hurtigt gensyn med Ærø.

Jeg håber at se mange af på Ærø en anden god gang eller måske på en af jeres pladser.

Rigtigt god sommer.

Venlig hilsen

Janus Hansen

Søby Camping Ærø
Vitsø 10 – 5985 Søby
Ærø – Danmark

Tlf. +45 62 58 14 70
www.soeby-camping.dk

Tjek denne

Guidet nøgenvandretur i Svanninge Bjerge

Guidet nøgenvandretur i Svanninge Bjerge den 1. august 2020 I samarbejde med DN Fyn inviterer …

1 kommentar

  1. Kære Søby Camping!

    Tak for de pæne ord om os naturister, vi følte os også yderst velkomne på jeres dejlige campingplads, hvor vi havde fået lov til at være naturister, vi fik mange gode minder med hjem fra pladsen, det flinke personale og Ærø i det hele taget.
    Vi vender tilbage når et hjørne af pladsen må bruges af naturister :-).
    Vi ønsker Søby Camping en rigtig god sommer.

    MVH Jørgen og Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *