Sidste nyt

En erindring fra Randers

randersSidste kurbad i Water & Wellness i Randers var den 29. januar 2016 – og var det 3. naturistkurbad der er afholdt i Randers. Det har bare været en stor succes, og alle billetter var da også hurtigt solgt, igen denne gang.
Vi er efterhånden en del gengangere, som kender stedet, men igen på denne aften blev vi mødt med et yderst veloplagt personale med Karina i spidsen, som viste de nye deltagere rundt i lokalerne.
Stedet er indrettet med 2 udendørs og 3 indendørs saunaer, udenfor er der et fint græsområde (nærmest en have) og et uopvarmet svømmebassin. Indenfor er der et større bassin bobler og relaxområde omkring.
I de forskellige saunaer blev der arrangeret saunagus hver halve time, med forskellige dufte, emner og selvfølgelig temperaturer.
Ca. 18.30 blev der i cafeen serveret det fineste mad – et stort ta selv bord med kolde og varme retter, hvor vi sad ved små borde og spiste i de hyggelige rammer …..
Vi var 50 deltagere og dermed fuldt hus, og vi havde ”bar” en super hyggelig og dejlig aften.

Et par deltagere, Jesper og Helle, udtaler:
“Kurbad i Water & Wellness i Randers sammen med Dansk Naturistforening er noget af det bedste vi har oplevet. Vi har nu været med 3 gange og alle gangene har været en succes. Der er nogle rigtig fine saunaer i Randers Water & Wellness hvor de søde ansatte kan laver de mest fantastiske saunagus. Der er saunaer med forskellige temperaturer så der er noget for enhver at vælge i mellem. Der er også et dejligt udendørs koldt vands bassin til afkøling efter en gang saunagus, samt boblebade og meget andet.

Med i arrangementet er også buffet og den har hver gang været helt fantastisk. Der er noget for enhver smag og vi kan slet ikke nå at smage det hele, super dejlig mad i dejlige omgivelser, i cafeen.

Vi kan kun anbefale alle at prøve en gang nøgen wellness i Randers Water & Wellness det er simpelthen en helt fantastisk oplevelse og første gang, da vi kom som nye og aldrig havde prøvet det før, blev vi modtaget af hyggelige og venlige mennesker der sørger for at vi fik en dejlig aften. Vi kan kun sige prøv det ?”

 

Næste kurbad i Randers Water & Wellness bliver den 1. april kl. 17.00.

MVH
Kurt Christensen

Tjek denne

På cykeltur i Bidstrup Skoven

Vi efterlyser jævnligt naturistoplevelser fra vores medlemmer, som vi kan dele til inspiration for andre …

1 kommentar

  1. Troels Jørgensen

    Ja, det var endnu en dejlig aften og endnu et bevis på, at andre godt kan arrangere wellness uden tøj, blot der er nogle DN-folk til at påskønne muligheden. Dejligt er det også at se, hvor mange ikke-dn’ere der finder vej til disse arrangementer.
    Lidt malurt kom der dog i bægret denne tredie gang, info om aftens forløb og mulighed for køb i baren var ikke god. Det har de dog lovet at gøre bedre næste gang.