Sidste nyt

DR Ultra smider tøjet

DR Ultra laver et nyt børneprogram med fokus på naturlig nøgenhed og forskellighed.
Ultra Smider Tøjet er 5 programmer af 8-12 minutters varighed, der hvert fokuserer på en kropsdel (bryster, kønsdele, numser osv.). Missionen er at vise børn, at nøgenhed er helt naturlig. De vil fjerne tabuer, så der kan tales frit om kroppen og vises, at kroppe kan se ud på alle mulige måder. Det er helt normalt.

Deltagere kommer til at stå sammen med 4 andre nøgne mennesker, og hele personen (inkl. ansigt) kan ses. Man kan dog sagtens deltage med et andet fornavn end sit eget. En rigtig sød studievært vil så stille nogle spørgsmål til deltagerne, og have en fri samtale der drejer sig om den kropsdel der er i fokus. Der vil også være 15-20 børn til stede i studiet, som kan stille opfølgende spørgsmål.

Vi søger lige nu voksne som har lyst til at bidrage ved at vise deres krop frem på TV. Vi søger alle størrelse, højder, etniciteter, unge og især gamle, gravide, mænd der er omskåret eller piercede. Alt har interesse.

Optagelserne finder sted i København d. 9. og 10. april. Hvis du er interesseret, skal du henvende dig til Louise Sarrah Wolffsen på lswolffsen@gmail.com

 

Tjek denne

Statister til croquis-optagelser søges

SØGER MEDVIRKENDE TIL CROQUIS-OPTAGELSER Jeg er filmfotograf elev på Den Danske Filmskole og i forbindelse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *