Sidste nyt
Hjem / arkiv / DN’s Ø-tur 2019 til Rømø

DN’s Ø-tur 2019 til Rømø

Næste års ø-tur er allerede besluttet – så sæt et stort kryds i din kalender for 2019. Turen skal, traditionens tro, foregå i pinsen, dvs. fra fredag d 7. juni – mandag d. 10 juni 2019 – og denne gang skal vi til Rømø.

Det hele foregår på vandrehjemmet i Vesterhede fra fredag til mandag (pinsen 2019)
Der er gode værelser man kan booke sig på, og nogle med eget bad og toilet. Dette er “først til mølle” princippet. Her skal man vælge ved tilmeldingen til turen.  Mulighed for campingvogn og telt på det store græsareal. Der er 2 gæstekøkkener (desværre ikke så store) som man kan benytte frit.

Der er desværre lidt langt til stranden, men der ligger en FKK strand ved Sønderstrand. Man kan køre derud i bil og gå de sidste ca. 800 m til vandet.
Der er masser af vandreruter i forskellige plantager, og nordpå er der en rute, hvor man kan se masser af fugleliv. Masser af cykelruter.

Rikke og Niels er parret som ejer vandrehjemmet. Rikke har tilbudt at bage morgenbrød, som man kan bestille dagen i forvejen.
Vi kan booke Rikke til at komme og fortælle om Rømø enten fredag aften eller lørdag formiddag. Hun er fantastisk til at fortælle historier og disse historier kan blive en inspiration til at vælge aktiviteter til dagene.

Vi har allerede nu planlagt en tur til Sild (på egen regning) for dem som har lyst. Det vil dog være en fordel, at vi tager samlet af sted, så vi kan opnå grupperabat. Her kan vi sige, at folk skal beslutte sig til turen ved tilmeldingen. Turen tager ca. 40 min med færgen fra Havneby. Vi har dog ikke fastlagt hvilken dag det skal være.

Flere informationer og praktiske detaljer følger senere.

Tjek denne

Ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Danske Naturister Dato:  14. juli 2019, kl. 12.00 Adresse: Nyborg Idræts- og …

4 Kommentar

 1. Det lyder rigtig fedt. Jeg er kommet på Sønderstrand i over 20 år, og der er intet som der. den tørre sommer var hård ved vejene på stranden – den fra sønderstrand og nordpå langs diget, forsvandt helt, og der skulle en 4wd til at komme ud til havklitten – og så er der altså langt at gå.

 2. Stærkt interesseret i at deltage.
  Men kan altså ikke finde vandrerhjem og heller ikke Vesterheden på Google.

 3. Hej vi-min kæreste og jeg -vil gerne booke værelse m.bad og deltagelse i rømøturen 7-10-juni 2019.
  vh eri neja

  Har forgæves skrevet om fornyelse af medlemsskab mdl.nr 4327.
  Vil gerne tilmeldes automatisk betaling (fornyelse) da jeg er i tvivl om jeg allerede er tilmeldt pbs.

  Venligst besvar denne henvendelse !!!!

 4. Ilse og Stig Madsen

  Vi glæder os til at deltage i Rømø-turen. Vi medbringer telt og vil gerne med på turen til sild.

  Hilsen Stig og Ilse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *