Sidste nyt

DN på Livø – årets øtur 2015 – af Martin N. Duekilde

Mette på LivøFor sjette år i træk har DN haft en fantastisk ø-tur. I år til Livø, arrangeret af DN Midtvest. Ca 40 personer havde taget turen dertil, og fik en alletiders pinse ud af det. Øen er helt bilfri og med skøn natur, som blev nydt til fulde.

Der blev gået mange ture; de fleste kom vist øen rundt flere gange. En guidet tur ved en landmandskone blev det også til. Hun er en af øens seks faste beboere. For fire af os var løbetur før morgenmaden en fast daglig del af programmet. Derudover blev der sunget og spillet rundbold og petanque.
Et underholdningsindslag ved et par komikere var også organiseret. Men deres kvaliteter til trods blev de næsten overgået i underholdningsværdi af Gitte og Kjeld, som søndag aften arrangerede en quiz-konkurrence, som alle efterhånden kom til at engagere sig voldsomt i.
Fredag og lørdag aften var der “rock i synagogen”, dvs. levende musik i øens forsamlingshus. Det var ikke en del af DN-arrangementet, men vi mødte meget gerne op og var med.

Bjarne havde medbragt en teltsauna, hvilket var noget af en bedrift at fragte over på en færge, som kun medtager fodgængere. Især ovnen må have været noget at et slæb at få ombord.
Lige så imponerende var det, hvor meget Annemarie og Henning havde fået medbragt. Det store fællestelt og tilhørende møblement var lejet og opstillet af udlejer, men A&H havde selv sørget for service, køkkengrej, sanghæfter, spil og først og fremmest mad og drikkevarer til samtlige deltagere for hele opholdet. Og derudover havde de husket alt det nødvendige grej, man ellers ofte glemmer, såsom ledninger, presenninger, værktøj etc. Fantastisk indsats!! Drikkevarerne alene fyldte en hel trailer.

Resultatet blev også derefter. En virkelig god og vellykket øtur, hvor alt bare klappede og fungerede. DN Midtvest påtog sig deres tørn med øturen i 2015, og gennemførte den med stor overbevisning. En kæmpe cadeau til Annemarie og Henning!

Udvalgte videoklip fra Livø er blevet brugt til en trailer for den kommende film “DN i 2015”.
Se den her

Tjek denne

Camping i Aalborg

RYGTET om dens død er stærkt overdrevet. Nu har vi været i 3 dage på …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *