Sidste nyt
Hjem / Nyt fra DN / DN og DNU indgår samarbejdsaftale

DN og DNU indgår samarbejdsaftale

samarbejdeDe to landsdækkende danske naturistorganisationer DN – Danske Naturister og DNU – Dansk Naturist Union har indgået og underskrevet en samarbejdsaftale.

De væsentligste elementer i samarbejdsaftalen er, at man etablerer en fast ramme for samarbejdet gennem mindst to årlige møder mellem repræsentanter fra DNs bestyrelse og DNUs forretningsudvalg, og at man i den kommende periode vil gennemføre et samarbejde om en række konkrete projekter:

  • En fælles brochure, der beskriver naturismen i Danmark. Det er hensigten at pjecen både skal komme på dansk, engelsk, tysk og hollandsk.
  • Et fælles bidrag til den skandinaviske naturistportal.
  • En fælles hjemmeside, der indeholder link til de to organisationers hjemmesider og andre danske naturisthjemmesider
  • En koordination mellem de to organisationer i forhold til deltagelse det internationale og europæiske naturistsamarbejde, særligt INF – den internationale naturistføderation.
  • En fælles opfordring fra de to organisationer til, at DNU campingpladserne og DN-lokalforeninger i samme område indleder et samarbejde.
  • Aftalen betyder, at DNU og dens medlemsorganisationer er forpligtet til at anerkende medlemskort udstedt af DN på lige fod med andre INF medlemskort.

Aftalen skal evalueres med udgangen af 2015. Se den fulde aftale som pdf her > > >

DNU er en sammenslutning af 5 danske naturistcampingpladser i Jylland og på Fyn. Det drejer sig om Lillebælt Naturistcamping, Bøjden (Naturistforeningen Fyn), NF Lyngboparken, FFK Vedsølejren (Solsportsforeningen Danmark) og NF Nordjylland. Dertil kommer en enkelt forening Corona, der ikke har nogen plads. DNU har ca. 800 medlemmer.
For nærmere oplysninger om organisationen, se DNUs hjemmeside > > >

To naturistcampingpladser NFJ Kysing og NFS Solbakken er ikke medlemmer af nogle af de to landsdækkende organisationer, men har samarbejdsaftaler med Danske Naturister, mens naturistcampingpladsen i hovedstadsområdet Tysmosen er medlem af Danske Naturister.

Jens Rasmussen, formand for Danske Naturister udtaler:

“Jeg er rigtig glad for, at vi har indgået denne aftale. Danske Naturister har i lang tid arbejdet for en samling af naturismen i Danmark, og jeg ser denne aftale som et væsentligt skridt i denne udvikling. Nu glæder jeg mig til, at vi i fællesskab kan udfolde de gode intentioner, der ligger i aftalen. Jeg tror, at aftalen vil være et godt fundament for, at Danmark kan tale med en stærkere stemme i det internationale naturistsamarbejde. Jeg lægger vægt på, at der i aftalen står, at initiativer som en fælles brochure og hjemmeside også er åben over for de to campingpladser, Solbakken og Kysing, der hverken er medlem hos DN eller DNU. Det er vigtigt, at vi kan række bredt ud til hele naturistmiljøet.”

Tjek denne

En skildring fra Naturens Dag

Der blev desværre ikke brug for at uddele diplomer ved dette års orienteringsløb i Bidstrup …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *