Sidste nyt

DN MidtVest indtog Tranum

Efter måneders indespærring længtes folk efter at komme ud i friheden. Og hvilken måde er bedre at nyde friheden på, end at smide tøjet og mærke sol, vind og regn på den nøgne krop?

Opsætning af pavillonI Kristi Himmelfartsferien tog DN MidtVest derfor mobilsaunaen med til Tranum Klit Camping, der siden 2019 med åbne arme har budt naturister velkommen på campingpladsens naturistsektion.

Hver aften i ferien blev der fyret op i mobilsaunaen, hvor alle på pladsen selvfølgelig var indbudt til at få varmen i saunaen. Når kroppen ikke længere kunne holde til varmen, så var der mulighed for et koldt bad under bruseren, der var stillet op ved siden af saunaen.

DN MidtVest på Tranum

Lørdag den 22. maj var der desuden arrangeret fælles grillaften. Vejret var dog ikke helt som vejrudsigten lovede da arrangementet blev planlagt. Regnen væltede nemlig ned – ØV!

Campingfatter og -mutter vil dog gerne at man føler sig velkommen på pladsen, og da de vidste at vi havde planlagt grillaften, så var de så elskværdige at komme os til undsætning. Campingfatter og en af de ansatte kom nemlig med en pavillon, som ved fælles hjælp blev sat op i forlængelse af mobilsaunaen – alt imens regnen væltede ned og vinden ruskede i det hele. En stor tak for denne flotte gestus, der var med til at gøre et truet arrangement til en succes.

Da pavillonen var rejst blev der fyret op i grillene og der bredte sig en liflig duft, der fremkaldte knurrende maver.

Fællesspisning Tranum

Alle havde mulighed for at få sin livret, da man selv skulle medbringe grillmaden og drikkevarene.

Mens maden blev indtaget blev der med mellemrum smidt brænde på ovnen i saunaen, så den kunne være godt varm, når det blev tid til at sunde sig ovenpå festmåltidet.

Saunaens kapacitet var dog ikke stor nok til at alle kunne være i saunaen, da der i disse coronatider er sat begrænsning på, hvor mange der lukkes ind ad gangen. Så max. 8 ad gangen og naturligvis var der masser af håndsprit 🙂

Men da der var fyret godt op i saunaen og gusmesteren ikke var nærig med duftene, så havde folk alligevel behov for en sval stund udenfor saunaen.

Så alle fik vist stillet deres behov for varme. Selv pladsens stålorme fik tilsyneladende nok var varmen – eller var det den livlige snakken? Stålormen slangede sig i hvert fald væk fra mobilsauna og pavillon.

Tjek denne

Wellness i Vestbad

Danske Naturister Storkøbenhavn indbyder medlemmer som ikke-medlemmer af Danske Naturister til wellness i Vestbad søndag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.