Sidste nyt

Det er dejligt at hylde kroppen

DR-vært deler sine første nøgenbilleder: ‘Det er dejligt at hylde kroppen’

JoJo fra ‘Go’ Morgen P3′ håber, at andre kan blive inspirerede af, at hun deler nøgenbillederne på Instagram.

– Jeg tager som de fleste andre også 50 billeder og vælger så det bedste, når jeg skal lægge et billede på Instagram, og jeg ville aldrig lægge et bikinibillede op, fordi jeg synes, jeg er for stor til det. Jeg kan heller ikke lide at vise mine bare arme på et billede, fortalte hun inden fotograferingen.

Læs hele historien her

Tjek denne

Statister til croquis-optagelser søges

SØGER MEDVIRKENDE TIL CROQUIS-OPTAGELSER Jeg er filmfotograf elev på Den Danske Filmskole og i forbindelse …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *