Sidste nyt

Den store badedag 23. oktober kl. 15

Danske Naturister har sammen med Nordisk Film været med til at udvikle en ny serie på DR1, der viser 6 danskeres kamp mod kropsforskrækkelse. De første optagelser, hvor de 6 medvirkende mødte 6 naturister er allerede optaget.
Den store afslutning er en nøgenbadedag ved Femøren på Amager Strand  (Kastrup Søbad) tirsdag den 23. oktober kl. 15-16.

Det er håbet, at der vil være en stor skare mennesker, som er friske på at hoppe i vandet en smuk oktoberdag. Der vil være pavilloner og varmelamper, så alle hurtigt kan få varmen igen.

Der bliver selvfølgelig filmet på dagen – professionelle fotografer vil med brug af blandt andet drone og undervandskamera lave de smukkeste optagelser – alt sammen under hensyntagen til den enkeltes grænser.

Meld dig til på Facebookeventet https://www.facebook.com/events/2062255674084504/ hvis du deltager, så Nordisk Film har en idé om hvor mange der kommer. Og del eventet med dine morgenbadende kolleger og vinterbadende naboer. Der er mange flere nøgenbadere end du tror.

Nordisk Film skrive begivenheden ind i kampen mod kropsforskrækkelse:
SMID HÆMNINGER, KROPSSKAM OG TØJ – OG TAG UD OG BAD MED OS TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018

ALT for mange af os er kede af vores kroppe! Vi føler os grimme og forkerte, fordi vi ikke synes, vi kan leve op til idealerne. Vi skammer os – over os selv, vores vaner, vores kroppe.
MEN helt ærligt – kan vi ikke lige prøve at lade være med det? For hvad nytter det egentlig – det negative fokus, de effektløse strabadser, den evige selvkritik? Nej, vel? Det gør virkelig ikke noget godt for nogen, hverken dig selv eller andre.

SÅ vi har besluttet at hylde menneskekroppen og dens forskellighed. Vi vil hylde selvkærlighed, tolerance og rummelighed! Og vi vil gøre det ved at nøgenbade sammen fra stranden ved KASTRUP SØBAD TIRSDAG DEN 23. OKTOBER kl. 15!

HVIS du også har fået nok af urealistiske kropsidealer – og vil hylde kroppen sammen med os – så tilmeld dig på Facebook, bare søg på begivenheden
KOM OG BAD MED OS!

 

Tjek denne

Unge kvinder fik klager over topløs solbadning

Nedenfor gengives Torben Larsens, formand for Danske Naturister, indlæg i Politiken den 1/8 2021 i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *