Sidste nyt
Hjem / arkiv / Den nøgne by i Frankrig

Den nøgne by i Frankrig

cap d'agdeCap d’Agde er en legende. Et sted, hvor naturismen kæmper med swingingmiljø. Stedet er også en god eksempel for at manifestere oplysningen om hvad naturismen er i forhold til swingere. Oplysningen  som – desværre –  ikke helt er nået til ikke-naturister. Mange ikke-naturister opfatter nøgenhed som noget seksuelt. Som noget frækt. Derfor er de tilbøjelige til at tro, at naturister ER swingere og blotter sig med seksuelle bagtanker. I Cap d’Agde har der været naturister i mange år – men med årenes løb er stedet også blevet en mekka for swingere. Og de fylder i landskabet. Og de skaber opmærksomhed. Og der er business i det. Men deres tilstedeværelse illustrerer også de grundlæggende forskelle mellem de to koncepter: swingerlivet og naturismen. Informationen har skrevet en rigtig fin artikel om Cap d’Agde – læs den HER.

Tjek denne

GRANHØJ DANS: an Adam and an Eve

I Teaterøen i København kan du opleve en unik forestilling, som bogstaveligt sætter den virkelige …

5 Kommentar

 1. Troels Jørgensen

  Jeg glæder mig til den dag, hvor swingerne forlader naturisterne. Kunne de ikke forsvinde over til tekstilerne, det ville være skønt.

 2. Bent Butterfly

  Et utroligt fedt sted, også på trods af, at jeg desværre aldrig kommer tilbage til stedet. Jeg troede jeg kunne stole på min kone, men hun bollede udenom, med en HIV smittet franskmand. Hun tog min formue, og er flyttet ned til Sydfrankrig. Jeg er i dag på en Førtidspension, og for aldrig råd til, at komme derned mere, da jeg afdrager resten af mine dage til min eks.:(.

  • Ja, du skal regne for alt, når du tage til såden sted. Havde hun ikke også bollede sammen med en anden mand der oppe?

 3. For mig er Cap d’Agde et sted, hvor naturister kan være naturister uden at føle sig indespærret. For det er toppen at kunne gå på indkøb; til frisøren, på restaurant og rundt i en hel by uden at skulle tænke på påklædning. Og så er det jo sædvanligvis dejlig varmt dernede. Stranden er et kapitel for sig selv; bred og lang. Det er overvældende at gå på den imellem 5.000 andre solbrune nøgne mennesker. Swingerne har aldrig generet mig.

 4. Jeg var der som enlig mand sidste år, med det klare mål: 1 uges ferie uden tøj og uden at være på en campingplads. Det gik over forventning i dagtimerne. Butiksudbuddet er lidt specielt, der er et godt supermarked og et par mindre, og priserne er ikke uhyrlige. Tøj er umuligt at få, uden det er til kvinder og af typen der købes i PrettyGirl og lignende. Det generer mig ikke spor at kvinder klæder sig sådan, men det generer mig at det er stort set umuligt at opdrive en almindelig t-shirt. Stranden er fin, også selvom ens “hjemmebane” er Sønderstrand på Rømø.
  Om aftenen skifter stedet totalt karakter, som beskrevet af dresskoden på en populær klub: “Femmes non-pantalons, hommes elegance.” Det betyder bundløse kvinder og mænd i lange bukser og f.eks. poloskjorte, og det er hykleri og nedvurdering af kvinder til at være sex-objekter. Enlige mænd betaler naturligvis det dobbelte af par, og enlige kvinder kommer gratis ind.
  Jeg blev smidt ud et sted, fordi mine shorts var for korte, 14 cm indersøm, hvilket absolut er indenfor standarden. På bardisken stod et par piger og dansede nøgne, mens de lod sig overgramse af en flok franskmænd. Generelt er stedet lidt slidt, og det var lidt besynderligt, at opdage at det var mere end svært at opdrive en printer, så man kunne udskrive flybilletten hjem. Jeg ved ikke hvordan campingpladsen er, da jeg boede en lejlighed, men jeg synes ikke det er et sted for børn.

  Der må være et andet sted der er bedre. Aruba?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *