Sidste nyt
Hjem / arkiv / De kommende datoer

De kommende datoer

Landsbestyrelsens har planlagt det kommende år. To datoer er af bredere interesse for medlemmerne. Der vil blive afholdt foreningsmøde for repræsentanter for alle lokalforeningerne lørdag den 10. marts med DN Trekanten som vært. Foreningsmødet er en lejlighed til at mødes på tværs af landet til erfaringsudveksling og koordinering. Som tema vil vi se på frivillige hvordan foreningerne kan rekruttere og fastholde frivillige.  Næste årsmøde med generalforsamling er også allerede fastlagt og stedet fundet. Det bliver weekenden den 1-3. juni og finde sted på en lejrskole i Nordvestsjælland. Som de seneste år vil vi lave et helt weekendarrangement, hvor der både bliver plads til diskussioner om naturisme, sociale aktiviteter og selvfølgelig vores generalforsamling.

Bestyrelsesmødet den 4. september var det første efter generalforsamlingen i juni, så bestyrelsen konstituerede sig. Henning Møller blev valgt til næstformand og i øvrigt var der ikke de store forandringer i ansvarsfordelingen. Se listen i referatet fra bestyrelsesmødet.

Bestyrelsen lægger vægt på, at der skal være midler til at føre nye ideer ud i livet, så viften af naturist-relaterede aktiviteter udvikles. Derfor er der stadig en aktivitetspulje, der kan søges af alle, både lokalforeninger eller medlemmer med en god idé. Puljen bestyres af Torben Larsen og Helge Bøgegaard. Send blot en beskrivelse af din idé og et budget til bestyrelsen@naturister.dk, så vil der blive taget stilling til den. Når landsbestyrelsen selv tager initiativ til aktiviteter og events, behandles ideerne efter samme procedure.

Tjek denne

En undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark

For et par år siden opfordrede vi vores medlemmer om at deltage i undersøgelsen om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *