Sidste nyt

Da journalister kom forbi Solbakken…

Der er intet mere naturligt end at komme forbi en naturistcampingplads – enten for at holde ferie eller på dagsbesøg, for at nyde solen og selskabet af ligesindede. Eller, rettere sagt, sådan er det for os, naturister. Ikke nødvendigvis for de mennesker, der aldrig har prøvet at smide tøjet offentligt eller møde andre nøgne mennesker.
Men nysgerrighed er der – og når journalister tropper op på en naturist campingplads, møder de den naturlige nøgenhed for allerførste gang. Nøgenhed, som er helt anderledes fra det de kender fra medierne. De møder alle lige. De møder en stor rummelighed og et afslappet forhold til egne kroppe; noget, man slet ikke kender til i andre sammenhænge.
Og de møder nøgne mennesker, som fortæller om den naturlige nøgenhed og deres egen syn på naturistlivet.
Du kan læse hele artiklen med billeder og interviews med Solbakkens gæster ved at klikke på dette link. Artiklen kræver et abonnement, men man kan oprette en gratis prøveabonnement for 1 måned, hvis man ønsker blot at læse denne artikel.

Tjek denne

Nøgensvømning i Malmø

Vores svenske kollegaer er ligesom os vandhunde, og derfor er der også nøgensvømning på den …

1 kommentar

  1. Håber at der gives tilladelse til at læse hele artiklen her. Man kan jo ikke oprette prøve abonnementer hver gang der skal læses en artikel.
    Ib Jespersen