Sidste nyt

Café Fristedet slår dørene op!

D. 12. maj genåbnede Tysmosen i et helt nyt lys: Tysmosen FriluftsCenter. Området er nu åben for alle naturnydere og det eneste der kræves af alle gæster, der færdes og opholder sig i området, er en gyldig dagsbillet. Det koster 50 kr. for alle at benytte pladsen, uanset om du kun bruger 5 minutter eller 10 timer derude. Billetten købes i Check-Ind ved selvbetjening. Man kan betale kontant eller med mobilepay.

Nu åbner også Café Fristedet langt om længe. Det har været et ønske at skabe en hyggelig base for alle, der trænger til en god is, en kold fadøl, lidt godt at spise m.m.
Cafe Fristedet adskiller sig kun fra andre cafeer ved at byde alle gæster velkommen, uanset om man vælger at være påklædt eller nøgen eller noget derimellem. Derfor forventer vi samme rummelighed, respekt og tolerance hos alle vores gæster. Der bliver ikke lagt mærke til hvordan folk ser ud og men der lægges vægt på hvordan de opfører sig. Hvis du er nøgen, skal du bare medbringe et håndklæde til at sidde på.

Café Fristedet åbner dørene for alle, der har lyst til at være med kl 12 på lørdag d. 3. juni. Åbningsarrangementet varer indtil kl 14, men cafeen holder åben indtil klokken 18 denne dag. Det kræver ikke dagsbillet til Tysmosen FriluftsCenter, hvis man kun gæster cafeen og dennes gårdhave, men får du lyst til at gå en tur i omgivelserne, skal du købe en dagsbillet i Check-Ind.

Åbningsarrangement:
Kl 12:00: Snoren klippes af cafeens forpagter. Der er gratis cava i gårdhaven, fade med lidt pindemadder og skåle med chips til de første gæster.
Kl 12:30: Tale af cafeens forpagter, Kim Øverup: Hvilke drømme, håb og visioner er der knyttet til cafeen og Tysmosen FriluftsCenter?
Kl. 12:45: Lille fællessang
Kl 13:00-14:00: Ginga Duo spiller blød og inciterende brasiliansk musik i gårdhaven.

Særtilbud fra kl 12-14: To store økologiske fadøl fra Svaneke Bryghus til halv pris. To glas økologisk spansk  rosévin Mont Gras til halv pris. Der kan også købes cafeens plakater til særlig god pris indtil kl 14: 3 for 100,- (normalpris pr. stk. kr. 60)
Bemærk: Du kan først købe mad i cafeen efter kl 14:30 denne dag. Det vil også kun være enkelte retter fra menukortet der kan bestilles denne første åbningsdag. HUSK: Du kan kun betale kontant eller med mobilepay i cafeen. Vi tager desværre ikke imod betalingskort endnu.

Læs mere om Café Fristedet på www.cafe-fristedet.dk eller find og like os på FaceBook.

CAFÉ FRISTEDET – Plads til os alle sammen

For yderligere information: info@cafe-fristedet.dk eller telefon 29 86 44 60

Tjek denne

Program for landslejr 2024 på Langeland

Den 6. – 9. juni 2024 inviteres medlemmer af Danske Naturister med på landslejr på …