Sidste nyt

Beretning fra ø-turen 2021 på MC-Camp Fyn

Så er vi lige kommet hjem, trætte og glade, efter en fantastisk sjov og hyggelig weekend på Fyns MC-camp ved Ringe. Et rigtig dejligt sted med en kæmpe have, hvor vi kunne slå teltet op, hvor vi ville. Undtagelsesvis havde campingvogne og biler lov til at komme på pladsen, for at imødekomme den store deltagelse – 49 var vi. Værtsparret havde endda været ude og leje fire telte, der stod opslået med rigtige senge, da det kneb med at have værelser nok, til dem, der ønskede at have det lidt mere bekvemt. En dejlig stor udestue gav god plads og hygge til fest og spisning.

Vi kom tidligt fredag og kunne sidde og nyde en kold øl mens vi fulgte med i, hvem der ankom. Gamle venner fra tidligere sommerture – gensynsglæden var stor. Især fordi det var så længe siden sidst, at vi havde kunnet mødes på tværs af lokalafdelingerne.

MC Camp Fyn 2021Lækker campingvogns-sauna og vildmarksbad blev klargjort, og flittigt benyttet i løbet af aftenen. Det var en dejlig oplevelse at sidde i karret i øsende regn og torden og skærme sit glas rødvin mod fortyndelse fra oven. Om natten stod det ned i stænger og Keld og Torben måtte sande, at små telte havde det svært med alt det vand, og de måtte finde nyt natlogi.

Svelmø 2021Lørdag var der fælles morgenmad og derefter skulle første hold af sted til Store Svelmø. Dagen bød på smukt vejr, og traktorturen over 500 lavvandede meter med indbyggede bump og huller, var en oplevelse. Traktorføreren var ejer at en stor del af øen, og viste os rundt og fortalte om øens historie. Et par modige deltagere rapellede ned af en stejl skråning og vi havde følgeskab at en lille hund og to geder, som gerne mosede sig forbi, når vejen var lidt ufremkommelig, så advarende råb: ”Der kommer en ged” var nyttige, så man ikke blev væltet. Efter gåturen fik vi en lækker omgang hakkebøf fra egen avl på den overdækkede terrasse, og så gik turen tilbage til Fyn, hvor hold 2 stod klar til at få samme oplevelse.

Spisning på Svelmø 2021Efter dovnen og hyggelig snik-snak foran telte og campingvogne, blev der spillet op til fest. Der blev sunget og danset til Jens’ dejlige musik, og selv en motorcykelgruppe, der også holdt ferie der, kunne lokkes til at danse med os, selv om de fleste af os holdt naturiststilen hele aftenen.

Ved midnatstid stoppede festen, og os, der stadig var vågne, rundede aftenen af i saunaen og karret. Natten bød på et voldsomt uvejr, men ingen sejlede væk, og selv om vi måtte hjem med et dyngvådt telt, er det kun en detalje. Det var en fantastisk weekend, fint arrangeret og med muligheder, der kunne imødekomme ethvert behov – uanset om man ville have maden serveret eller selv grille og sove i telt, campingvogn eller værelse.

1000 tak for en dejlig tur – vi glæder os allerede til næste års tur .

Gitte og Finn

Tjek denne

Wellness i Fredericia Svømmehal

Lørdag den 7. oktober 2023 søsætter DN Trekanten et nyt arrangement i Fredericia Svømmehal. Fredericia …

4 Kommentar

 1. Anna Marie Møller

  1000 tak for en go’ weekend ❤️ måler helt sikker op til den fine beskrivelse👍… med dejlig lune bemærkninger 🤣😂 lige som vi havde det😉 ses👋

 2. Nils medlem af DN-Fyn 9. august 2021

  Det var første gang jeg har prøvet at være på weekend med DN, da jeg normalt skal brug offentligt befordringsmiddel, en tak til Susanne og Kurt at jeg måtte køre med dem.

  j gvaren af de heldige der fik et af de 4 telte. Sengen var lavet af Europapaller med en hynde ovenpå

 3. Nils medlem af DN-Fyn

  Jeg prøver lige en gang til, da det drillede mig lidt før.
  Jeg havde også vand inde i teltet, det kom ind gennem en udluftning i loftet men ramte ikke sengen.
  1000 tak for det store arbejde til arrangørerne.

 4. Det lyder til at have været en rigtig god ø-tur – igen-igen.
  Ville gerne have været med, men det kolliderede med andre aftaler – ØV
  Håber det passer bedre næste gang, og på gensyn til generalforsamling den 4. september