Sidste nyt

Beretning fra nøgenbowling i Haslev den 19. november 2022

En øjenvidneberetning fra arrangementet af Torben Larsen

Grundet den megen opmærksomhed, som bowlingen havde fået på Facebook, fik DN Sjælland som arrangør af eventet flere henvendelser op til spilledagen, lørdag den 19. november.

En journalist fra en TV-kanal, en pressefotograf fra pressefoto.dk og en journalist-studerende fra Odense ville gerne rapportere fra begivenheden. Det blev der sagt ja til under den forudsætning, at de selv skulle være nøgne som os andre, og at ingen fotos blev taget uden forudgående aftale. På nær journalisten fra TV-kanalen, som ikke ønskede at smide tøjet og derfor ikke deltog, blev disse krav imødekommet fuldt ud.

Vi var 16 spillere inklusiv vores ’gæster’, som uden nogen forbehold gled naturligt ind i teamet af garvede nøgenbowlere. Der var ingen forlegenhed at spore, heller ikke hos den unge studerende, Mia, som var den ene blandt kun tre kvinder i det afklædte selskab. Hun ønskede tværtimod at blive alle tre timer, så hun både kunne få lært spillet og os at kende!

Kilde: pressefoto.dk

Som det ses på fotoet, er bowlingen i Haslev et yderst socialt event, hvor seriøsitet med spillet blandes med et gran værtshusstemning.

Dét at spille nøgenbowling som her har imidlertid vakt en del furore, hvad mange kommentarer på Facebook vidner om. Kommentatorerne kan ganske enkelt ikke forestille sig scenariet uden at lægge noget seksuelt i det. I stedet for nu at diske op med en længere udredning af det moralsk forsvarlige i at spille nøgenbowling indendørs om vinteren fremfor udendørs om sommeren, vil jeg nøjes med at glæde mig over, at vi i Haslev har fået muligheden for at kombinere to ønsker: at være nøgen og spille bowling – samtidig! Det er der intet at fortryde på!

Nu ser vi frem mod den 17. december, som er tredje gang, der spilles nøgenbowling i denne sæson. Og til de unge mennesker, der egentlig har lyst til at prøve, men ikke kan se sig selv blandt det ældre segment: Fortvivl ikke, I får en bane for jer selv, hvis det foretrækkes!

Normalt spilles der bowling med sko på ud fra den betragtning, at man får et bedre afsæt, når kuglen kastes plus selvfølgelig den øgede sikkerhed mod skader på fødderne, hvis kuglen tabes.

Men man er jo ikke helt nøgen iført sko, så der blev under en tidligere sæson åbnet op for muligheden for at spille uden fodtøj, hvis dette måtte ønskes. Og dette tilbud gælder stadig; dog skal man, inden spillet påbegyndes, underskrive en ansvars-erklæring, der fritager Haslev Bowlingcenter for ansvar, hvis en skade opstår som følge af manglende fodtøj. Fair nok!

Selv om mange efterhånden benytter sig af tilbuddet, er der heldigvis, 7-9-13, ikke indtruffet skader i de 3 år, ordningen har eksisteret!

Tjek denne

Naturistwellness i Tønder Svømmehal

Lørdag den 16. december 2023 søsætter DN Trekanten et nyt arrangement i Tønder Svømmehal. Tønder …