Sidste nyt

Beretning fra Merete Munk, sommeren 2022

Sommeren er over os og vi har været ude og forhøre os lidt om hvad der sker derude.

Nedenfor kommer en beretning fra Merete Munk:

Jeg prøvede første gang for 10 år siden at være nøgen på stranden sammen med en kæreste. Siden dengang har jeg været nøgen på alle strande alene.

Jeg er spritny  “social” naturist og igennem en Facebookgruppe vedr. Rødhus Strand i Nordjylland bliver jeg pludselig kontaktet af en supersød strandsild fra Brønderslev. 

Vi aftalte at mødes på Mors-dag på stranden og havde den sjoveste dag på stranden. Vi lå i klitterne og snakke om alt muligt. Pludselig dukker der flere mænd op som bare står og glor. Jeg råbte højt op og siger at vi er lebber. De forsvinder lidt efter lidt.

Senere står vi op i klitterne og gir hinanden en dejlig varm knus.

Jeg har stadig kontakt med hende og vi mødes hver uge på samme spot og jeg nyder det frie liv og er ikke ensom mere. Så skøn en oplevelse. 

Igennem Rødhus Naturiststrand har jeg mødt mange fantastiske mennesker og har min faste spot hver gang jeg kører på stranden.

Venlig hilsen Merete Munk 

Tjek denne

På cykeltur i Bidstrup Skoven

Vi efterlyser jævnligt naturistoplevelser fra vores medlemmer, som vi kan dele til inspiration for andre …

1 kommentar

  1. Er det her man kommer med forslag til strandguide , har et godt forslag Hårbølle strand på Møn man parkerer på p. pladsen ved campingpladsen der er en sti der går rundt om campingpladsen og kommer lige ned på stranden går man et lille stykke til venstre på den fine sandstrand kan man opholde sig uden tøj.