Sidste nyt
Hjem / Begivenhed / Ø-tur 2019: Rømø

Ø-tur 2019: Rømø

Hvornår:
7. juni 2019 – 10. juni 2019 heldags
2019-06-07T00:00:00+02:00
2019-06-11T00:00:00+02:00
Hvor:
Vandrehjem
Lyngvejen 7
6792 Rømø
Danmark

Det hele foregår på vandrehjemmet i Vesterhede fra fredag til mandag (pinsen 2019)
Der er gode værelser man kan booke sig på, og nogle med eget bad og toilet. Dette er “først til mølle” princippet. Her skal man vælge ved tilmeldingen til turen.  Mulighed for campingvogn og telt på det store græsareal. Der er 2 gæstekøkkener (desværre ikke så store) som man kan benytte frit.

Der er desværre lidt langt til stranden, men der ligger en FKK strand ved Sønderstrand. Man kan køre derud i bil og gå de sidste ca. 800 m til vandet.
Der er masser af vandreruter i forskellige plantager, og nordpå er der en rute, hvor man kan se masser af fugleliv. Masser af cykelruter.

Rikke og Niels er parret som ejer vandrehjemmet. Rikke har tilbudt at bage morgenbrød, som man kan bestille dagen i forvejen.
Vi kan booke Rikke til at komme og fortælle om Rømø enten fredag aften eller lørdag formiddag. Hun er fantastisk til at fortælle historier og disse historier kan blive en inspiration til at vælge aktiviteter til dagene.

Vi har allerede nu planlagt en tur til Sild (på egen regning) for dem som har lyst. Det vil dog være en fordel, at vi tager samlet af sted, så vi kan opnå grupperabat. Her kan vi sige, at folk skal beslutte sig til turen ved tilmeldingen. Turen tager ca. 40 min med færgen fra Havneby. Vi har dog ikke fastlagt hvilken dag det skal være.

Flere informationer og praktiske detaljer følger senere.

Tjek denne

Vand, plask og Wellness – ny sæson efterår 2019

Kalender Tilføj i kalender Tilføj i Timely kalender Tilføj i Google Tilføj i Outlook Tilføj …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *