Sidste nyt

Børkop: Familie- og naturistsvømning

Hvornår:
5. februar 2022 kl. 16:00 – 19:00
2022-02-05T16:00:00+01:00
2022-02-05T19:00:00+01:00
Hvor:
Børkop Svømmehal
Skolebakken 1
7080 Børkop
Kontakt:
Steen Andersen
+45 23422590

Lokalforeningen dækker Trekantområdet  og Sønderjylland – men alle er meget velkomne!

Aktiviteterne omfatter primært svømning i Børkop Svømmehal næsten hver lørdag eftermiddag fra september til april. Fire aftener i løbet af sæsonen er der forlænget åbningstid med fællesspisning og spændende aktiviteter. Vi tager godt imod nye gæster. Nævn blot ved indgangen, at det er første gang du deltager. Så er første gang gratis og vi vil give dig en kort intro til foreningen i løbet af aftenen. Du behøver ikke være medlem for at deltage i familiesvømning eller arrangementer.

VIGTIG INFO: Du skal selv medbringe kaffekop i plast eller stål til familiesvømning. Til arrangementer medbringes eget bestik og service ligeledes i stål eller plastik.

Familiesvømning er en hyggelig aktivitet for alle. Familier kan klæde om sammen, da alle kan benytte samme omklædningsrum. Der er et stort svømmebassin, et varmtvandsbassin med massage-kaskader. I den ene af de to saunaer er der gus, den anden sauna holdes fri for gus. Vandgymnastik. Fine brusefaciliteter.

Ved fællesborde i svømmehallen serveres kaffe og småkager. Sodavand og øl fås til rimelige priser. Der er gratis slikposer til børnene.

Venlig hilsen, Danske Naturister, Trekantsområdet

Kontakt: Bestyrelsen

SMS service: Hvis man ønsker at modtage SMS fra sms service, hvor der blandt andet udsendes aflysninger og besked om tekniske problemer i svømmehallen, så send en SMS til Steen på 23422590

Facebook: Hvis man som gyldig medlemmer af Danske Naturister Trekantområdet ønsker at være med i den lukkede gruppe kan man anmode                     om optagelse Her

                   Ikke medlemmer kan følge siden Danske Naturister Trekantområdet

Tjek denne

Wellness i Vestbad

Kalender Tilføj i kalender Tilføj i Timely kalender Tilføj i Google Tilføj i Outlook Tilføj …