Sidste nyt

Adam og Eva wellness i Sæby

Hvornår:
5. december 2020 kl. 17:00 – 22:00
2020-12-05T17:00:00+01:00
2020-12-05T22:00:00+01:00
Hvor:
Sæby Svømmebad
Rådhuspladsen 3
9300 Sæby
Danmark
Pris:
360,-

Traditionen tro kan vi igen i samarbejde med Sæby Svømmebad tilbyde wellness arrangementer Adam & Eva.

Gennem de sidste år har vi forsøgt at udvikle vores helt unikke wellness arrangement med de aktiviteter og oplevelser som vores medlemmer tydeligvis sætter stor pris på, og med fem arrangementer booket i Sæby for sæson 19/20 må vi håbe at der denne gang er plads til at alle medlemmer kan få del i denne oplevelse.

En aften i Sæby Svømmebad starter oftest med en kort omgang vandgymnastik, hvorefter der serveres en let forret inden der åbnes for aftenens buffet.
Menuen er tilrettelagt af cafepersonalet og tager udgangspunkt i sæsonen og tiden trend. Der er således altid rig mulighed for at forsyne sig med den gode mad og som noget helt nyt har vi valgt at inkluderet at du kan drikke. Det betyder at når først billetten er betalt kan du lade tegnebogen blive hjemme.

Efter middagen, så afholder Svømmebadets Gusmestre hele 5 saunagus i de to 40 personers saunaer, hvilket sikre at der er plads til alle.
Desuden er hele wellness afdelingen åben og til fri afbenyttelse, her finder du bla. et stort varmtvandsbassin, to boblebade, en klassisk sauna med duftolie, et dampbad med direkte adgang til “det kolde gys” et 14 graders koldvandsbad, som er placeret lige i mellem damp og den traditionelle sauna.
På den udendørs teresse finder du desuden en udendørs finsk sauna, samt en koldtvandsbruser og et opvarmet udendørs relax bad.

Priser og Tilmelding:

Billetten koster 360 kr/person.
For dette får du hele wellnesspakken med vandgymnastik, saunagus, adgang til wellness området samt mad og alle drikkevarer.
Tilmelding til dette arrangement skal ske direkte til Sæby Svømmebad, enten i cafeen, eller på tlf.: 98 45 93 97.
Bemærk din tilmelding er først registret når du har betalt, ikke betalte billetter sælges til kunder på venteliste.

Overnatning

En del gæster kommer langt fra for at opleve Adam & Eva Wellness. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde 15% rabat på overnatning hos Sæby Spektrum & Hostel kun 300 m fra Sæby Svømmebad. Oplys at du deltager i Adam & Eva Wellness og ønsker rabatpris.
Priseksempel for 2 personer: Superior værelse (A++) dobbeltværelse m/balkon. Inkl. sengelinned og håndklæde samt morgenmadsbuffet: DKK 710,00 inkl. rabat. Nærmere oplysninger ved henvendelse til Sæby Spektrum & Hostel  info@saebyspektrum.dk eller tlf. 9846 3650

Tjek denne

Landslejr 2024

Kalender Tilføj i kalender Tilføj i Timely kalender Tilføj i Google Tilføj i Outlook Tilføj …

2 Kommentar

  1. Hej

    Vi har tilmeldt og betalt for Adam og Eva wellness i Sæby den 31-10-2020. Bliver dette arrangement til noget?

    • Hej

      Ja arrangementet gennemføres fortsat.

      Såfremt der skulle komme flere restriktioner fra regeringen så det ikke kan gennemføres, vil alle blive orienteret, ligesom det vil blive meddelt på Danske Naturister Nords hjemmeside under wellnes samt på Danske Naturister Nords facebook side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *