Sidste nyt

Alle har en historie at fortælle

Du læser dette fordi du er naturist. Du har sikkert masser at fortælle fra dine år som naturist. Hvornår og hvordan blev du naturist? Og hvorfor? Hvordan reagerede dine omgivelser? Hvilke aktiviteter deltager du som naturist? Hvilke fordele mener du, at din naturisme giver dig i hverdagen? Har du en særlig fortælling fra dine oplevelser? Måske har du en familiemedlem som du “smittede” med naturist-glæden? Måske omvendt – måske har du en mand/kone eller kæreste som ikke deler dine interesser? Måske har du fået gode venskaber blandt andre naturister du gerne vil fortælle om?

Men det kan også være at du læser dette fordi du IKKE er en naturist. Men du er nysgerrig. Måske er du en skabsnaturist. Måske er din mand/kone eller kæreste naturist og du ved ikke rigtigt hvordan du skal forholde dig til det, og du søger informationer. Måske har du spørgsmål. Dine egne overvejelser.

Vi hører gerne fra dig. Vi vil gerne skrive din historie og dele den her på siden. Historien kan blive et medlemsportræt eller en personlig historie om dig.
Har du mod på at blive interviewet til en lille historie, skriv (mille@naturister.dk) en kort mail med dit telefonnummer, så ringer vi dig op. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tjek denne

Camping i Aalborg

RYGTET om dens død er stærkt overdrevet. Nu har vi været i 3 dage på …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *