Sidste nyt

Adam og Eva aften i Randers – igen

fa8a8086-300x200Den første wellness dag i Water & Wellness i Randers tidligere på året var utrolig vellykket og allerede dagen efter blev der udtrykt ønsker om flere af slagsen. Fredag d. 23. oktober kan du derfor deltage i endnu en wellness aften i Randers.

Bliv varmet igennem i 5 forskellige saunaer med temperaturer fra 50 – 100 grader. På denne særlige dag afholder vi saunagus hver halve time. Du kan også gå i dampbad, slappe af på massagebriksene i varmtvandsbassinet, tage en tur under koldtvandskaret eller i udendørs bassinet.

Adam & Eva dagen koster kr. 299,- pr. person og indeholder:

Adgang til wellnessafdelingen samt en lækker buffet.

Du skal være min. 15 år for at deltage i arrangementet. Du skal medbringe et håndklæde til at sidde på i saunaerne.

Max. antal pladser: 45.

Tilmelding sker direkte igennem Water & Wellness i Randers’ hjemmeside

Tjek denne

Haaning Collection

Danske Naturister Storkøbenhavn inviterer i samarbejde med Haaning Collection til en guidet rundvisning med efterfølgende …

3 Kommentar

 1. Gert Christensen

  Blot til info: Der er fejl i teksten til dette arrangement. Tidsrummet hedder 17 – 23 og IKKE 13.30 – 19.00. Derudover var badekåbe inkluderet i prisen forrige gang, så mon ikke dette også gælder d. 23 okt? Og så er der denne gang plads til max. 50 gæster (og ikke 45 som nævnt) – og pt 45 ledige billetter.

  Iøvrigt et super arrangement forrige gang, i luksuriøse omgivelser og en yderst lækker buffet, så billetterne er allerede købt – og vi glæder os 🙂

  • Hejsa jeg er en ung mand på 22, der godt kunne tænkte sig at udforske det lidt, hvad aldersgruppe er det sådan generelt der kommer? Ser folk skævt til vis man kommer alene som ung mand?

   • Charlotte Andersen

    Hej Jens
    Det plejer at være folk i alle aldre, men kun voksne. Og folk af alle størrelser og typer. Det der er tråden i det hele er, at man kommer med åbenhed for, og accept af folks forskelligheder, godt humør, lyst til hyggeligt samvær og afstressning.
    Da det ikke har en snus med noget somhelst sexuelt at gøre, ses der ikke skævt til, om man kommer som enlig mand. Det eneste der bliver set skævt til, og handles på, er upassende adfærd. Både fra enlige og par! Det er dog ikke sket i de 4 år, hvor jeg har været med. ?
    Jeg kan varmt anbefale dig at tjekke det ud! Naturister er generelt et hyggeligt folkefærd…?