Sidste nyt
Hjem / arkiv / Årsskrift 2018 på vej

Årsskrift 2018 på vej

Redaktionen er ved at lægge sidste hånd på årsskrift 2018, som denne gang har temaet nøgensport. Det forventes klart om en måneds tid. Ligesom sidste år er det en fysisk udgivelse, der sendes ud til alle medlemmer og vi håber I bliver glade for et blad med tankevækkende artikler og en præsentation af hvad vi som forening og naturister står for.

Sidste år var der dog enkelte medlemmer, der gerne ville frasige sig det fysiske blad og blot modtage det elektronisk. Det vil vi lave mulighed for at gøre i år.

Hvis du ønsker at fravælge modtagelsen af det fysiske blad, kan du vælge at modtage bladet pr. mail eller fravælge det helt.

 

 

Sådan gør du:

Gå ind på http://www.naturister.dk/

Klik på fanen Selvbetjening

Log-ind (husker du ikke din log-ind koden, skriv din mail og klik ”glemt kode”. Derefter vil du modtage en mail.

Når du er logget ind, ser du din profilside med ale informationer om dig. Tjek gerne om alle oplysninger er aktuelle (din fysiske adresse, mailadresse, telefon mm.). Den allersidste linje handler om Årsskriftet.

Klik ”rediger informationer”

Rediger eventuelle ændringer om din adresse, mail, mm. I linjen om Årsskriftet, klik på pilen og her kan du vælge en af de andre valgmuligheder: ønskes pr. mail eller ønskes slet ikke – og husk at gemme dine ændringer.

NB: foretager du intet – vil du modtage Årsskriftet pr. post.

Tjek denne

En undersøgelse om faciliteter til kystfriluftsliv i Danmark

For et par år siden opfordrede vi vores medlemmer om at deltage i undersøgelsen om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *